Şimdi Ara

OynuYORUM Video İnceleme - EA Sports UFC (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demosu yayınlandığında haberi yapılmış ve onun altına ps4 fanboyları vay efendim şöyle iyi oyun böyle harika oyun of of of yazıyorlardı :))) dedik yapmayın etmeyin arkadaş vuruş hissi yok oyunda animasyonlar berbat dedik anlatamadık . e nerde şimdi o arkadaşlar yazmıyorlar şimdi buraya?
  • "saftır" soyadı kulağa biraz garip geliyor "tunahan saftır" derken sanki tunahan gerçekten saf bir kişiymiş gibi geliyor :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gerçekçilik bakımından oyun çok iyi duruyor ama oynamadığım için kontrol şeması nasıldır hiç bilemiyorum ama belki bahsedilen bu zorluk hardcore kitlesini memnun edebilir aslında, belki de adamlar sırf bu yüzden buna başvurmuş olabilirler bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitaf1453

"saftır" soyadı kulağa biraz garip geliyor "tunahan saftır" derken sanki tunahan gerçekten saf bir kişiymiş gibi geliyor :D

yaş kaç?

• Öncelikle yorumumu okumadan önce bir uyarı yapayım. Yaptığım yorum bazı arkadaşlar tarafından kırıcı olarak yorumlanabilir. Bu yüzden okumadan önce önyargılarınızı bir kenara bırakmanızı isterim.

Oyunu eleştirdiğiniz konular saçma sapan şeyler, oyunlardan anlamayan birinin sanki ilk defa oyun oynarcasına yaptığı yorumlara veya eleştirilere benziyor. Oyun oynarken kontrolleri karmaşık geldi, oyun çok zor, seriliği tutturamıyorum vb. O zaman size önerebileceğim bir oyun mevcut buyrun "Saints Row serisi". Madem simülasyondan ziyade arcade oynanışı daha çok benimsiyorsunuz bu oyun tam size göre o zaman (En azından ben öyle algıladım)

Bu seri en başından beri kontrol olarak karmaşık ve zorlayıcı bir şemaya sahip zaten.

Hayır oyunda animasyon eksikliğinden bahsedip eleştirirsiniz veya vuruş hissinden bahsedip eleştirirsiniz ancak oyunun simülasyon yapısını eleştirmek neyin kafasıdır bunu anlayamıyorum ? Basbaya oyunun simülasyon yanını eleştiriyorsunuz ? Son zamanlarda çıkan oyunların hemen hemen hepsi zaten arcade, yeterli gelmiyor mu sizlere ?

Gözlemlediğim kadarıyla son zamanlarda BSC 'de simülasyon oynayan kesim oldukça azalmaya başladı. Bunla paralel olarak sizlerinde yorumları buna benzer şekilde değişti (Siz derken burada genel olarak bahsediyorum) Talha beyi bu konuda kutluyorum en başından beri ne düşünüyorsa onu savunuyor.

Sürekli arcade oynanışı övmeler, simülasyon tarzı oynanışı yerden yere vurmalar ? Nereye gidiyor BSC, nereye gidiyor oyunculuk ? Asıl benim şaşırdığım nokta ise çoğu üyeninde bu yorumlara katılması.

En son olarak belirtmek isterim ki bu yorumu sadece bu video için değil, BSC 'de gördüğüm son zamanlarda ki videolar,eleştiriler,yorumlar nedeniyle yaptım. Yani kişisel olarak algılanmasın lütfen.

• Allah belanı versin ea pc nin suçu ne ki sen fifa street fight night ufcyi pcye getirmiyorsun

olm niye eksiliyorsunuz ya yanlış mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 28 Ocak 2015; 5:34:42 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaslar.. oyunu skntisiz oynuyordum dovusculeri baya yanlz telefon birden resetlendi.. sonra oyuna girdgimde oyunda resetlenmis.. her sey silindi ne yapmaliyim bilgisi olan varmi??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.