Şimdi Ara

Oyun Açarken Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
23.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zwartevis

Cevaplar icin tesekkurler ama dedigim gibi 4-5 gun onceye kadar sorunsuz girip oynuyordum.. bu nasıl olabilir bir anda ? fm12 oynarken hicbir sıkıntı olmuyor oyunu silip yeniden yuklemeyi deneyecegim.
    Arkadaş sana söylemişler sıcaklıktan kaynaklı diye sen tutturmuşsun bi 4-5 gün öncesine kadar sorun yoktu şimdi nasıl olabilir diye. Olmuş işte lan aç bak yazılımsal bir hata değil bu sıcaklıktan kaynaklı! Normal kullanımda sorun çıkmazken oyunu açtığın anda gidiyorsa ekran kartında bir sorun var işte aç temizliğini bakımını yap termal macunu yenile, hazır elin değmişken işlemciye de aynı şeyi yap oldu bitti işte. Bir sen değilsin şuan sıcaklıktan kaynaklı sorun yaşayan, bilgisayarı olan ne kadar insan varsa hepsi etkilendi bu sıcaklık artışından. Yardım istiyorsunuz cevap verene de birkaç gün öyle bir şey yoktu kesin bu değildir diye ağlamaya devam ediyorsunuz ya.

• KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardım çaban için teşekkürler, fakat konu 7 sene önce ve aralık ayında açılmış ben bile unuttum "lan", bunu nasıl fark etmezsiniz, bu kadar mı farkındalığınız düşük algılarınız kapalı "lan!!" Neyse burada "ağlamaya devam etmeyin" de çok istiyorsanız gerçekten cevap arayan güncel konulara alalım sizi "hazır eliniz değmişken." Bir de kahve iyi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat etmedim tarihe konuyu hortlatmislar iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı hatayı alıyom nasıl çözdün ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.