Şimdi Ara

Oyun Açık ( Gelll - Test Server ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M. Volcano

Ne zaman açılacak bu oyun
    Not:Sonunda banım kalktı

Bilseydik Söylerdik.
    Not:Keşke Kalkmasaydı

Şaka şaka hemen kızma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew_Three

quote:

Orijinalden alıntı: M. Volcano

Ne zaman açılacak bu oyun
    Not:Sonunda banım kalktı

Bilseydik Söylerdik.
    Not:Keşke Kalkmasaydı
    Şaka şaka hemen kızma

Kızmadım ki

Gel buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterix -- 25 Temmuz 2009; 20:34:03 >

• Ya ne zaman açılcaı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Bir Rivayete Böre Eylülde Bir Rivayete Göre 1-2 Gün Sonra Diğer Bir Rivayete Göre Bugün Bile Açılabilir.Ama Ben Okadar Dedim Şu CBT Olayını Ama Dinlemedi Millet 1-2 Ay sürer Açıllması
  • Yav ne 1-2 ayı ne bu oyunu baştan mı yapıyolar. En kötü 1 haftaya Full deyiz
  • babayı full desin diyom ya full sürüm ekim de açılacak kim dediyse seni kandırmış
    quote:

Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

Yav ne 1-2 ayı ne bu oyunu baştan mı yapıyolar. En kötü 1 haftaya Full deyiz

babayı kelimesini küfür anlamayın
  • Peki Bir Kaynakdaki Açıklamayı Sana Sunuyım

Thats kind of rude.....anyways the only info i can offer is that their will be another open beta soon and the actual game is dated to be released in October of this year.

Türkçesi;
    Kaba ..... Bu tür bir tek bilgi I sunabilir zaten kendi başka bir açık beta sürümü yakında ve gerçek oyun Ekim ayında bu yıl yayımlanması için tarihli olacaktır. Üzgünüm Bu Konuda Yardım Edemiyeceğim Ancak Bilgi Olursa Yardımcı Çok
  • ekimde açılacak full sürüm olabilir veya yeni beta sürümü de ekimde açlabilir ama full acilacak
  • Bilmiyorum Ekimde Açılacak Diyorlar.
  • Bencede o civarlarda açılır ama sürekli kas kas sonra silinsin de pek olmuyor yani.
  • ne bıcım istir bu yaa ekimde niye acılıyor 3 ay var daha okul acılınca hic giremicezz
  • ASlında Hak Veriyorum.Bi Oyunu Açmak Bukadar Kolay Olmasa Gerekki Kendim Açtığım Oyunlardan Bİliyorum.Private Serverlardan Biliyorum.Adamlar Bütün Hataları Kapatmaya Çalışıyor.
  • ama en azından test server acık kalsa
  • Demekki Şuan Çalışma Yapıyorlar Çalışma Yaparken Açmaları Çok Saçma Olur.Durmadan Atar.
  • eğer bunun üzerinde yapıyolarsa o zaman yeni client e gerek kalmaz
  • Mutlaka ÖYledir.
    Benimle Önce Obt Sonra CBT Diye Tartışanlara Bi Cevab Veriyim digimononlinerpg.net'den alınmıştır;
    Usually MMOs go through stressing their servers first with a Open-Beta-Test and then followed by an Closed-Beta-Test
    Türkçesi;
    Genellikle MMOs ile sunucuları ilk vurguladı git bir Açık-Beta-Test ve sonra Closed-Beta-Test izledi.
    Bu iki test arasındaki zaman çerçevesi şirket şirkete açıkça değişir.

Not:Bir çok oyunda Beta Test'e Katıldım ve Böyle Oldu Bu Konuda Benle İkdalaşmayın.Ama Adamın Dediği Gibi Şirkete Göre Değişebilir.
  • betalar bitmeden yeni bi client cıkacağını sanmıyorum.Resmi oyun açılınca çıkması muhtemel çünkü hem beta client buglarla dolu hemde donate-premium itemleride ekelyeceklerdir yeni cliente mesela cok merak edilen 1 diginin 2. formuna geçiş pre item olarak gelebilir.bunuda 150 mb patch yapmak yerine bize kolaylık olsun diye(her yeni üye 200 mb patch yapmasın die) yeni client cıkacaktır. tabi bu resmi oyun açıldığında gerçekleşecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.