quote:Orijinalden alıntı: R.Samboranerde açıldı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker nerde açıldı Neden gereksiz smiley kullanıyosun ki bu banı gerektirmez[Her zaman olduğu gibi görüşüm]
quote:Orijinalden alıntı: R.Samboranerde açıldı Alıntıları Göster yaw açılmadı neden heyecanlandırıyon bizi
quote:Orijinalden alıntı: Ceza_Sahasiyaw açılmadı neden heyecanlandırıyon biziAlıntıları Göster ben şimdi oyundan server değişmek için çıktım... ama çıkış o çıkış.. login server hatası, girmiyor... oyundan çıkan giremiyor anlayacağınız...
quote:Orijinalden alıntı: stillbornben şimdi oyundan server değişmek için çıktım... ama çıkış o çıkış.. login server hatası, girmiyor... oyundan çıkan giremiyor anlayacağınız... Alıntıları Göster ben hep oyundaydım
quote:Orijinalden alıntı: BLueWoLf_TRquote:Orjinalden alıntı: ALPPERON beyler oyun açıldı postmu kasıyon sen yav oyun açılmadıbazı serwerler acıldı bazıları acılmadı x 2 açıldı ama x 1 açılmadı hala
quote:Orijinalden alıntı: furzen26makinaya reset attım ama durum yine değişmedi login failedAlıntıları Göster ya bende sc yaptım o yusden oldu once girenler ii durumda
quote:Orijinalden alıntı: furzen26makinaya reset attım ama durum yine değişmedi login failedAlıntıları Göster yaw launcher le giriyom ama oyun kapalı gösteriyo nasıl oluyo ya açıldı siz oynuyoz diyonuz
quote:Orijinalden alıntı: Ceza_Sahasiyaw launcher le giriyom ama oyun kapalı gösteriyo nasıl oluyo ya açıldı siz oynuyoz diyonuzAlıntıları Göster acaba modememi reset atsak. beramusda biri oynuyorum dese hemen reset attırıcam modeme
quote:Orijinalden alıntı: furzen26acaba modememi reset atsak. beramusda biri oynuyorum dese hemen reset attırıcam modemeAlıntıları Göster yavassssssssssssss
quote:Orijinalden alıntı: anchovy24yavassssssssssssssAlıntıları Göster ?? Ben sabahtan beri oyundayım Hiç dc yemedim ..