Şimdi Ara

Oyun Adı için Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. 3-4 sene önce oynanan bir oyun şuan kafama takıldı. Ergen oyunu diye gülüp geçtiğimiz oyunu şimdi niyeyse oynamak istiyoruz ancak ismi aklımıza gelmiyor Takım olarak oynanabiliyor canavarları öldürüyosun. Öldüğünde başladığın yerden tekrar doğup kaldığın yerden saldırıya devam edebiliyosun tekrar öldüğün yere kadar gidiyodun. Oyunun ismini hatırlayamadık lütfen yardım

• Bu formatta birçok oyun bulmak mümkün, oyundaki bazı ayrıntılar yada karakterler gibi daha ayrıntılı bilgi verirsen daha sağlıklı olur bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borderlands mi acaba?
  • Biz Cs 1.5 oynuyoduk hep. Gençler o oyunu oynuyodu arada 2-3 kez bizde oynadık. Şimdi evde 3 kişiyiz ilerlemeli oyun düşündük aklıma o oyun geldi ama adını unuttum.

Oyunda takım arkadaşların sana HP basabiliyordu. Çağırıyolardı birbirlerini can bas falan diye. Ölünce en baştan başlayıp devam ediyolardı değişik ama güzel bir oyundu. Dediğiniz gibi o kadar oyun var ki netten isim aradım görünce aklıma gelir diye yok bulamadım :)
  • Ataride ona benzer oyun oynadigimi hatirliyom.Bisey island olmasi lazim senin oyunu bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.