Şimdi Ara

OYUN AMAÇLI AMD FİYAT/PERFORMANS SİSTEMİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hirotaro Bence yanlış yönlendiriyorsun eğer ileriye dönük alınacaksa AM2 tavsiye etmeliydin şimdilik X2 3800 ya da 3600 almalı anakartını da o kadar SLI ya da CF özelliğine bakmamalı ileride yani seneye K8L ye geçiş rahat olur hem de şimdiki toplayacağı F/P makina ile kesesini de kasmamış olur.
    örümcek10 almayı düşündüğün TRY işlemcili iki sistemden 3 tane toplayıp test ettim. İşlemcide herhangi bir ısınma yok. Akosev arkadaşımızın söylediği söz sadece ön yargı.
    Ama ana kartın O/C ye yatkın 3800 yerine 3600 almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: örümcek10

AMD X2 3800+ TRAY...................................................107$
    MSI K9N ULTRA 2F........................................................85$
    LEADTEK WINFAST 7300GT TGH EXTREME......................80$
    TWINMOS 1GB DDR2 667MHZ........................................73$
    SAMSUNG 250GB SATA2 NCQ 8 MB................................74$
    NEC AD 7173 DVD RW LABEL FLASH...............................38$
    ASUS TA5A1 350W (YADA BULAMAZSAM ASUS TA9A1)....65$

TOPLAM 522$ KDV=616$

Sistem oyun, internet ve film izleme amaçlı olacak arkadaşlar.
    Overclock yapılmayacak. Ve bütçem kısıtlı en fazla kdv dahil 650$ a çıkabilirim.
    Kasa, harddisk, dvdrw ve ram konusunda nerseyse kesin karar verdim diyebilirim.
    kafamı esas kurcalıyan anakar ve tray işlemci konusu aslın da neyse
    Her türlü yorumlarınızı görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

sistem gayet güzel başarılı olmuş.
    işlemci tray olunca yanında fan olmuyo kutusu geldiği için.ama gigatek yanına fan veriyo mesela.

anakartı en mantıklı seçimlerden biri.her yerde söylüyorum gene söylliyim am2 ler için nforce 570 varken nforce4 falan almanın hiçbi mantığı yok.
    nforce550 olsun ama gene nforce5 olsun.

ekran kartı konusunda arkadaşlara katılıyorum.bütçen el veriyosa 7600gs yada x1650proı alman daha iyi olur.

dvd-rw nec yerine asus olabilir nec ler cd ve dvd leri okumada sorun çıkarabiliyo ama yazması gayet iyi.

hayırlı olsun güle güle kullan...

• Önerileriniz için teşekkürler.

Ekran kartını Palit 7600GT (116$+kdv) yada TUL X1650PRO (106$+kdv) yapmayı düşünüyorum.
    Bu iki karttan hansini almalıyım sizce.
    Aslında TUL X1650XT de olsa daha iyi olacak heralde ama en ucuz 135$+kdv oda bütçemi epey aşacak.

İşlemcinin fanı olmadığını söyleyenler var ama gigatek te fanlı satıldığını gösteririyorlar.
    (http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1942 )
    Hatta telefonla görüştüm ve fanı olduğunu 3 yılda garantisi olduğunu belirttiler.Sınırlı bütçem olduğu için tray alacağım*.Buradan kıstıgımızlada iyi bir ekran kartı almış olucaz.Gerekirse dediğiniz gibi sabitdiskin kapasitesini de azaltıcam.

Ve bir sorum daha olacak anakart olark msi in onboard olan modelleride var ve fiyat düşüyor bunlarda onboard olan kartlardan tercih etsem ne gibi farklılık olur performans açısından.

dellino tray konusundaki yorumunla beni rahatlattın çok saol.

• Ve bir sorum daha olacak anakart olark msi ve asusun onboard olan modelleride var ve fiyat düşüyor bunlarda onboard olan kartlardan tercih etsem ne gibi farklılık olur performans açısından.
    mesela ASUS M2NPV-MX NFORCE430 yongalı ve 6150vgalı onboard
  • 250gb alana kadar 120-160gb al, sonra alırsın bi 250- 320 gb bişey ucuzluyor zaten
    kalan parayı ekran kartına yatır; daha mantıklı sistemlerin en cabuk eskiyen elemanı ekran kartlarıdır sende oyun oynacaksın
    kesinlikle sorulurmu 7600gt >>>> x160pro

onboard vga sahip anakartlar performasının düşük olduğu söyleniyor..
    bencede pek bakmasan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 14 Mart 2007; 21:47:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.