Şimdi Ara

Oyun Amaçlı Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü kimse güzel bir açıklama yapmadı bana bu konuda aklımda 2-3 kulaklık var sizin tercihiniz nedir. Logitech G930 Razer Megaladon veya yurt dışına giden biri bulabilirsem Astro A40 veya Razer Tiamat almayı düşünüyorum. Sizin terchileriniz nelerdir ?

• Arkadaşlar yardım edebilicek birisi yokmu ?
  • hocam oyun kulakliklarinda ses yüksekliği derinliği ve bass önemlidir. belli bütçe ayirmissiniz. creative sound Blaster alpha modelini tavsiye edebilirim. 100 tl civarı fiyatina ragmen cok iyi. onun haricinde logitech g35 cok iyi. digerlerini kullanmadim ve oyun için paraya asla acimayacak biri olarak sound blaster alpha yi oneriyorum. yada test edip alabileceginiz bir yer varsa deneyip en cok aklınıza yatani alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tactic 3d alphayı kullandım ve kırıldı mikrofonu çok iyi değildi zaten ve kulaklığın sağ tarafındaki plastiği durduk yere kırıldığı için creativeden soğudum... Kırıldığı için kullanıcı hatası diyecekler büyük ihtimalle diye garantiye bile başvurmadım. Yepyeni kulaklık öyle yatıyor anlayacağın hocam.
  • Al bi tane Sony Mdr ZX-300 keyfine bak. Üst düzey bişey değil ama işini fazlasıyla görür. 50 TL'ye almıştım ben.

Oyun Amaçlı Kulaklık
  • Bu tip bir kulaklık oyun için çok fazla işimi görmeyecektir ve mik. yok
  • Hocam alpha kullaniyorum ve cok memnunum. Eger imkaniniz varsa deneyin alin derim. Thermaltake in bazi aksesuarlarını kullanıyorum ve cok kaliteliler. Kulakliklari da cok iyiye benziyordu. Mikrofon boyu kisa ve kulaklik boyut itibari ile çok güzele benziyordu. Bi araştırın isterseniz.
  • Hocam tactic 3d alpha vardı bende ve plastik kalitesi kötü olduğu için kırıldı. Hala köşede duruyor hatta ama bu sefer daha üst seviyede bir kulaklık alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.