Arkadaşlar kendime laptop almaya karar verdim ama piyasa araştırmasında işin içinden çıkamadım. öncelikle laptop olarak 17.3" ekran düşünüyorum fiyat olarak 2000 lira hatta belki biraz daha fazla olabilir. en önemlisi de oyunlarda canavar gibi performans olsun istiyorum yani her oyunu oynayabilecek. (özellikle yüksek grefik destekli oyunlara bayılıyorum.) Toshiba Hp gibi model sınırlaması yok tek dert kafamı ağrıtmasın sorun çıkartmasın yani içinde kullandığı parça en üst özellikli olmasa da kaliteli olsun. ben toshiba l675 11n i beğenmiştim ama sanırım onlar üretimden kalkmış açıkçası bu beni birazcık rahatsız etti onunla aynı özelliklere sahip l675 119 var ve o l675 11n den 100 150 lira kadar daha fiyatlı bunun nedeni ne olabilir. bu sorunları çözmekte bana yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Teşekkürler.
sana çok sağlam bir önerim olacak crysis2 oynarken her adam öldürdüğünde bana dua edeceksin :D
sana öncelikle sağlam bir notebook önereyim mesela :
bu ekran 23'' bence çok iyi bir alet.HDMI Analog ve DVI bağlantısı var.Laptopu bu ekrana HDMI ile bağlayacaksın ve 1920*1080 çözünürlükte görüntü alacaksın :)
ben böyle yapmayı düşünüyorum bunun sana masrafı 1850 filan olur herhalde.Hem oyun hem film için çok iyi olur diye düşünüyorum.Bu sadece bir fikir sen ürünleri çeşitlendirebilirsin.
Ama senin dediğin boyutlarda ekranlı bir laptop önermem varsa da pahalıdır.Sana bir alet önereyim onu da düşün istersen :