Şimdi Ara

Oyun aranıyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben dün yeni bir psp aldım 2 yıl garantili ve sıfır olarak 380 ytl ye aldım bir açık arttırma sitesinde aldım bunu sprite dağıttığı için içinde memory stick bile yok tabi alıcam zamanla versiyon 2.5 ama dönüştürmücem çünkü çok seviyorum psp miArkadaşlar bana ucuza oyun satabilcek arkadaşlar var mı direk elden lütfen yüksek fiyat vermeyin birde nerdesiniz lütfen yazın bu arada foruma yeni geldim hoşgeldim

• ARKADAŞIM FENA KAZIK YEMİŞİN HELEL OLSUN WALLA....
  • bende gta var 70 ytl ne kadar düşürmek istemesende bi gün oyunlara para vermekten sıkılıp düşürmek istediğinde kullanabilirsin( vay be ne cümle kurdum) bide yer istanbul mecidiyeköy elden terciğimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: canbo111

ARKADAŞIM FENA KAZIK YEMİŞİN HELEL OLSUN WALLA....

Şahsen kazık yediğimi düşünmüyorum arkadaşım 2YIL GARANTİLİ dedim anlamdn galiba
  • pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

bende gta var 70 ytl ne kadar düşürmek istemesende bi gün oyunlara para vermekten sıkılıp düşürmek istediğinde kullanabilirsin( vay be ne cümle kurdum) bide yer istanbul mecidiyeköy elden terciğimdir

70 çok geldi bana zaten orjinali 80 ytl daha ucuza olmaz mı?
  • abi bunla iste4diğin ev yapımı oyunları filan çalıştırabilirsin versiyon düşürebilirsin ama istersen bi konuşalım ertanunver@gmail.com msn adresim
  • Need For Speed Most Wanted: 60 YTL
    Infected: 50 YTL
    The Con: 50 YTL

Elimdeki satılıkta olan UMD Oyunlar şimdilik bunlar.

Bunların yanında Need For Speed Underground Rivals ve GTA var.
    GTA yı satmayı düşünmüyorum; NFS: Underground a da alıcı çıkmaz herhalde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.