Şimdi Ara

Oyun Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskilerden oyun arıyorum. Oyun damarım kabardı aşırı derecede oyun oynama isteğim var ama eski oyunlardan mesela oynadıklarım

Fable The Lost Chapter
    Prince of Persia Warrior Within
    Prince of Persia The Two Thrones

Gibi silahsız aksiyon ya da tps önerebileceğiniz oyunlar olursa iyi olur ama silahsız oyunlar tercihimdir. Şimdi de Matrix serisine dalacağım

• Assassins creed II
    Silah yok sonlara doğru barutlu silah var onuda çok kullanmıyosun sonra yine AC I oynayabilirsin
  • Hocam onları kaçırırmıyım hiç Xbox 360'ta ikisinin de suyunu çıkardım ama Xbox 360 3k verdi bakalım tatilde belki alacağım alana kadar eskilerden oyun önerisi istiyorum. Şimdi LOTR Return of the King indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ve1

Hocam onları kaçırırmıyım hiç Xbox 360'ta ikisinin de suyunu çıkardım ama Xbox 360 3k verdi bakalım tatilde belki alacağım alana kadar eskilerden oyun önerisi istiyorum. Şimdi LOTR Return of the King indiriyorum.

Bende bu temmuz ingiltereden alıcam elite jasper orj kullanıcam sırf online oyun için alıyorum sanırım çok seviyorum nedense
  • GOW serisi ? POP serisine benziyor zaten. Sürükleyicide.... Yunan tanrilarini kilicinla ve işkencelerle öldür
  • GOW 1-2-3 hepsini oynamıştım PS2 olsa tekrar oynarım ama malesef yok. Bilgisayarda olan oyunları önerirseniz sevinirim. Şöyle POP, LOTR, Fable gibi oyunlar yok mu? Action, RPG, TPS vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 10 Haziran 2010; 11:53:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.