Şimdi Ara

OYUN BİLGİSAYARİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar alacagim. Butcem kasa artı monitör 5300 5200 TL.. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP!

• 3500 TL TAŞ GİBİ PC + XBOX 360 CONTROLLER + ULTRA HD TV

5000 KASAYA YATIRMANIN ANLAMI YOK

4790K
    MSİ Z97
    GTX 980
    120 GB CORSAİR NEUTRON GTX
    1 TB WD CAVİAR BLACK
    8 GB CORSAİR VENGEANCE PRO

GERİSİNİ KENDİN BİLE TAMAMLAYABİLİRSİN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Kardeş çok sağol hemen kendin bi vatandan toplayıp fiyat verebilir misin? Kasayı topla yeter zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: KrilGrohniik

Kardeş çok sağol hemen kendin bi vatandan toplayıp fiyat verebilir misin? Kasayı topla yeter zaten.

OYUN BİLGİSAYARİ

5000tl fakat ufak tefek tasarruflar sağlanıp daha ucuza sistem toplanabilir . Ben bütçeyi göz önünde bulundurarak üst düzeyden topladım . Bu sistem pişman etmeyecektir . Bi iki dokunuşla ufak tasarruflarda elde edilebilir bütçeye göre . Örneğin 4790k değilde 4670k alınabilir.Kasa power supply seçimi kişişel olarak değiştirilebilir .Ufak bi miktar ordan tasarruf edilebilir. Stok sorunu olduğu için corsair ürünleri ekleyemedim ama ram corsair vengeance pro ve ssd neutron gtx ile değişebilir . Fiyat farketmez ama performans olarak daha stabil ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 22 Mart 2015; 12:48:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeş ben monitör dahil 5300 lira dedim sen yanlış anlamissin. Duzeltebilirsen sevinirim.

• quote:

Kardeş ben monitör dahil 5300 lira dedim sen yanlış anlamissin. Duzeltebilirsen sevinirim.

O zaman işlemciyi 4670k yapıp aradaki farka monitör alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guncel oyun pcsi toplayacagim
    13 yıl önce açıldı
    oyun onerisi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kardeş ben gtx 970 ve 4690k li bi sistem kurdum eger. Tasarruf yapabilirsem gtx980 e çekeceğim yinede teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

OYUN BİLGİSAYARİ

5000tl fakat ufak tefek tasarruflar sağlanıp daha ucuza sistem toplanabilir . Ben bütçeyi göz önünde bulundurarak üst düzeyden topladım . Bu sistem pişman etmeyecektir . Bi iki dokunuşla ufak tasarruflarda elde edilebilir bütçeye göre . Örneğin 4790k değilde 4670k alınabilir.Kasa power supply seçimi kişişel olarak değiştirilebilir .Ufak bi miktar ordan tasarruf edilebilir. Stok sorunu olduğu için corsair ürünleri ekleyemedim ama ram corsair vengeance pro ve ssd neutron gtx ile değişebilir . Fiyat farketmez ama performans olarak daha stabil ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum

İnsaf ya nasıl bu kadar az eksi yemişsin anlamadım. Kasa ile Ekran Kartını aynı fiyata getirmiş. 5.000 tl lik sisteme gtx970 bi de isterseniz kısın diyor. Hocam siz bekleyin ben size daha tecrübeli arkadaşların önerdiği sistemlerden yazayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: atanamayansantrafor

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

OYUN BİLGİSAYARİ

İnsaf ya nasıl bu kadar az eksi yemişsin anlamadım. Kasa ile Ekran Kartını aynı fiyata getirmiş. 5.000 tl lik sisteme gtx970 bi de isterseniz kısın diyor. Hocam siz bekleyin ben size daha tecrübeli arkadaşların önerdiği sistemlerden yazayım.

Kasa yanlışlıkla iki eklenmiş. Gider kasa PSU ikilisini 400liraya halledersin yetmez gider inventus gibi farklı yerlerden toplarsın 4000tl eder. anormal olan ne sistemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 22 Mart 2015; 14:17:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.