Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar yaklasık 3 4 yıl önce bu siteden aldıgım önerilerle birlikte nvdia gtx560 satın almıstım ozamanlar idare ediyordu Ama şuan ful ayarlarda oynayabilecegim bir ekran kartı düşünüyorum. İlk ricam 400 700 arası güzel bir anakart + power önermeniz.

ikinci ricam sistemimde iyileştirme olarak neler yapabielcegim konusunda yardımınızı rica ediyorum simdiden teşekkürler

Operating System
    MS Windows 8 Professional 64-bit
    CPU
    Intel Core i5 650 @ 3.20GHz 72 °C
    Clarkdale 32nm Teknoloji
    RAM
    6,00 GB İkili-Kanal DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
    Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. P7H55-V (LGA1156) 29 °C
    Graphics
    2236 (1920x1080@60Hz)
    1023 MBGeForce GTX 560 (ASUStek Computer Inc) 40 °C
    Hard Drives
    466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device (SATA) 36 °C
    Optical Drives
    TSSTcorp CDDVDW SH-224DB ATA Device
    Audio
    High Definition Audio Aygıtı

• ender38 E kullanıcısına yanıt
    r9 270 alın
  • patren kullanıcısına yanıt
    son cıkan cod serisinden bir oyunu ful ayarlarda oynamam mümkünmü acaba bu kartla + olarak birde power öneriniz varmı
  • o işlemci çift çekirdek sanırım (threading falan ayrı fiziksel çekirdekten bahsediyorum). 6gb ram falan enteresan bir sistem.

Skylake i5'e sisteme geç bence. bütçe varsa EVGA GTX 970 ACX2+ iyi gider yanına
    r9 270 ile fullde oynamayazmsın highd oynarsın oyunu sanarım
    ama 700 kadar çıkıyorsan 2gb 380 al full ayarlarda oynarsın codu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 29 Ocak 2016; 11:51:48 >
  • Dostum ne demeye çalıstın acaba enteresan derken ? Kötü bir işlemcimi demek istedin, 5 sene oldu alalı bilgisayarı ama halen hızlı bir şekılde çalısıyor :) Link atma şansın varsa sevinirim bu arada yazdıgın parçaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

r9 270 ile fullde oynamayazmsın highd oynarsın oyunu sanarım
    ama 700 kadar çıkıyorsan 2gb 380 al full ayarlarda oynarsın codu

kardeş 270 ve 380 önermişsin fakat bir makalede okudugum kadarıyla kartın 1. ve 2. hanesinin oyun bilgisayarlarında yüksek olması gerektiğine deyinmişlerdi sıkıntı çıkmasın sonra :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    380 daha güçlüdür 380 al
    ben de 6 sene aynı işlemciyi kullandım ama 3 çekirdek 2,5 ghz bir amd phenomdu. işlemcin iyi ama yüksek bir ekran kartı aldırmaz
    asıl enteresan olan bellek. 4-8-16 diye gitti seninki arada kalmış.
    eğer belleği 8gb'a çıkartabiliyorsan bir GTX 950 al geç o sisteme daha fazlası yazık

ben çalıştığım için online alıyorum. genelde en iyi fiyat vatanda. denk gelirse hepsiburadadan alıyorum. ikisinden de 10larca sipariş verdim hiç sorun olmadı. kadıköyde inventus var bir de. pc toplatıp, test ettrip alabilirsin yeni sistem alacaksan

sistem toplayacaksan uğraşman lazım biraz. ana kart önemli. skylake yeni çıktı. araştırman lazım

psu da anakart kadar önemli.

en iyiler:
    Silverstone, seasonic, antec

çok iyiler:
    OCZ, Coolermaster, thermaltake

iyiler:
    FSP, Xigmatek, bazı coolermasterlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 30 Ocak 2016; 21:26:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.