beyler benim bi sorum olucaktı sizlere yardım alayım diye üye oldum siteye hep takip ederdim ama bu sorunuma pek cevap bulamadım o yüzden üye oldum artık burdan devam edicem cevap aramaya :)
sorunum şu aklımda bi bilgisayar var güncel oyunları ultrada bile değil orta ayarlarda oynasam yeter bilgisayarın özellikleri şu:
Intel Core i7-3770 3.4GHz / Turbo 3.9Ghz ASUS H77 Anakart 8GB DDR3 1600mhz 1TB 7200rpm 32mb Cache SATA 6Gbs ASUS NVIDIA GeForce GT630, 2GB Harici 24X DVD / CD Yazıcı Windows 8
bu bilgisayar 2000 lira ekran kartı kötü biliyorum bunun ekran kartını değiştirip 2 GB Nvidia GeForce GTX 660ti bu ekran kartını alıp takıcam yani 2600 liraya felan denk geliyor bu bilgisayar sizce yeterli olur mu güncel oyunları rahat oynamama.
birde bi bilgisayar daha var ama fiyatı çok uçuk bana bilgisayarda şu:
bunun fiyatıda 3800 lira yukarıdaki yapacağım bilgisayarla bu bilgisayar arasında özellik olarak tabiki fark var ama 1200 lira daha fazla vericek kadar fark var mı sizce ?
2600e çok sağlam bilgisayar toplanır. Arkadaşlar az sonra liste çıkaracaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ama öyle 2600 lirayı direk veremem ekran kartını sonradan almayı planlıyorum benim bütcem 2000 lira en fazla 2100 liraya çıkabilir bunu belirtiyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme