Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Önerilerinizi Alabilir miyim ? (1800 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm kardeşlerim. Başlıkta da belirttiğim gibi Dizüstü bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.Kullanım amacı oyundur. Monster'e yöneleyim dedim fakat teslim süresi 2 ay diyorlar. Masaüstü bilgisayar alacaktım fakat Üniversite işi çıktı. Bu yüzden Dizüstü bilgisayara yöneldim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

• http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook

Hediye çeki ile 1850 tl ye geliyor. Bu fiyata, yüksek kart barındıran ürün pek yok. Hatta 1800 tl civarında ; gt630-35m, gt640m, amd 7670m, amd 7730m gibi orta segment kart barındıran cihazlar satılıyor. Bu cihaz hem işlemci hem de ekran kartı babında alınabilir bir ürün. Diğer mağazalarda , 2000-250 tl civarında satılıyor. Kasa kalitesi de fena sayılmaz. Soğutma vs. gibi konular hakkında da kullanıcı bölümüne bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 17 Mart 2013; 17:42:42 >
  • 1750 ye samsung Rf511-s09tr
    Intel core i7 6mb onbellek
    6 gb ram yukseltilebilir
    2gb nvida ge force 540m ekran karti
    Oyun konusunda sıkıntı olmasin her oyunu acar
    garantili ve faturali
    Istersen indirime giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth.97

1750 ye samsung Rf511-s09tr
    6 gb ram yukseltilebilir
    garantili ve faturali

Bu donanımı bu fiyata satamazsın anlayana tabi anlamayana verme durumun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

6 gb ram yukseltilebilir
    garantili ve faturali

Bu donanımı bu fiyata satamazsın anlayana tabi anlamayana verme durumun olabilir.

Indirime giderim diyorum bende biliyorum biraz pahali oldugunu

• Bilgisayarından memnunmusun bu seriler iyiydi.Benim imzemdaki leptopta aynı kasadan kasa alüminyum soğutma açısındanda başarılı,samsung yeni çıkan kanfigürasyonlarının orta segmentlerinde hep fırçalanmış plastik kullnıyor bu kasalar iyiydi satasım gelmiyor.Kafama yatan model bulursam bende satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesFatihKoc

Selamun Aleyküm kardeşlerim. Başlıkta da belirttiğim gibi Dizüstü bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.Kullanım amacı oyundur. Monster'e yöneleyim dedim fakat teslim süresi 2 ay diyorlar. Masaüstü bilgisayar alacaktım fakat Üniversite işi çıktı. Bu yüzden Dizüstü bilgisayara yöneldim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Çok fazal tepki var monstera ama beklerim diyorsan tercih edebilirsin.
    Beklemem diyorsan şunu öneririm Gt650m gibi bir kartı ve Ssd si mevcut:

http://www.sanalmarketim.com/urun/f3ff458b89adc8629aad3ddfeddad85d/LENOVO-Y500-59-367293-Core-i7-3630QM-8GB-16GB+500GB-GT650M-2GB-15.6-Win-8-(Canta-Hediye)

• quote:

Bilgisayarından memnunmusun bu seriler iyiydi.Benim imzemdaki leptopta aynı kasadan kasa alüminyum soğutma açısındanda başarılı,samsung yeni çıkan kanfigürasyonlarının orta segmentlerinde hep fırçalanmış plastik kullnıyor bu kasalar iyiydi satasım gelmiyor.Kafama yatan model bulursam bende satarım.

Sahsen Ben Memnunum Crysis 3ü kasmadan bitirdim

• quote:

quote:

6 gb ram yukseltilebilir
    garantili ve faturali

Bu arada ben 1800 Tlye Degil 1700tlye Veriyorum

• quote:

quote:

quote:

6 gb ram yukseltilebilir
    garantili ve faturali

Bu arada ben 1800 Tlye Degil 1700tlye Veriyorum

2. nesil işlemci ve orta segment, 540m, ekran kartı barındırıyor. 1700 tl de fazla. Ederi 1250-400 tl civarı.

• Kardeşim, Çok saolun hepinizden. Fakat Masaüstü bilgisayara dönüş yaptım. Anladım ki dizüstü bana göre değil :) Hepinizden Allah razı olsun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.