Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı Tavsiye Asus-Monster ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime yeni OYUN bilgisayarı bakıyorum çünkü laptobum can çekişiyor. Bakarken linklerdeki bu iki bilgisayar arasında kaldım;

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu347143

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-abra-a7-v521-173-P71075632?cid=604001&gclid=CjwKEAiA7_OzBRDA8OfT3orp51oSJACVqslIXcZOs4CKw2erTFVdSaHeDFccr8lkxrpvTk8DEBBqehoCthbw_wcB

Arasında kalmamın en büyük sebebi;

Asusta 4gb ekran kartı belleği varken monster da 2 gb olması...
    Asusu almamamın sebebi ise ekstradan takılan 8 gb lik ramin 1600mhz ama Low Version Ram olması

Oyun oynarken yeni nesil oyunlarda sıkıntım olsun istemiyorum en çok hangisi bana sıkıntı yaşatacak bilmediğimden size danışayım dedim.
    Yardımcı olabilirseniz teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enyu -- 26 Aralık 2015; 0:11:58 >

• Asus daha iyi hocam.Şu ana kadar hiç şikayet duymadım.Alanlar memnun ben de kısmetse ocakta alacam.İnternette inceleme videoları var bakabilirsin.
  • up
  • neden asus dediğinizi öğrenebilir miyim ? Ram deki low version olayı ve max ramin 12 gb olması rahatsız eder mi ilerde beni ?
  • Normal bir oyun için 2 gb bellek yeterlidir çoklu monitör kullanıyorsan 4 gb tercih edersin ama fps farkı nerdeyse yok diye biliyorum ha bazı oyunlarda 2gb ultrada yeterli gelmeyebilir ama elindeki kart zaten gtx950m 2gb/4gb farkını hissetmezsin diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster bence 1 adım önde gaming icin full hd bir ekran ve 17' olması ve rami extrasıdır.ama gtx960 lık bir model bulursan birksç yıl daha işin görülür çünkü gtx950 den %50 dsha fazla performans alırsın.3300 civarına vardı n11 de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.