Merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bilgisayarımı satıyorum. Şimdiden hayırlı olsun. -Öğrenciyim laptop alacağımdan satılıktır -19 Ekim'de online derslerimin başlayacağından acil satılıktır. -Monitör dahil fiyatıdır. -açıklamanın en altında özellikler yazıyor -SİNERJİ GARANTİLİDİR ALALI 7 AY OLMADI -Hiçbir sıkıntısı yoktur kontrol edersiniz. -Veri madenciliği (bitcoin, eth) yapmak için mükemmel bir sistemdir hem para kazanıp hem oyun oynayabilirsiniz (Hiç yapılmadı! ilgisi olanlar için yazıyorum) -Dünya üzerindeki her oyunu ultra-high ayarda 120+ FPS üzeri oynatır.(144hz ve freesync ile harika oluyor ) -Benim oynadığım oyunların FPS değerleri; cod warzone ultra 130-150, GTA 5 ultra 100-150, valorant 300+ LoL 300+ rdr2 80+ -Ekran kartı modelinin en iyisidir sessiz ve soğuktur. (RTX 2070Super ile kapışan bir ekran kartıdır) -Ana kart,ram, kasa ve ekran kartına istenilen efeket-renk uygulayabilirsiniz (gözünüzü alırsa ledleri isterseniz kapatabiliyorsunuz) -Ürünlerin kutuları ve içerikleri mevcuttur -benchmark testinin fotoğrafını koydum gördüğünüz üzere çok güçlü bilgisayardır. Fiyat 10.000 TL --Monitör dahil özellikleri: 144hz 1ms freesync var. marka,model: LG 24 inch 24GL600F incelerseniz zaten bir sürü güzel özelliği var -Özellikleri: MSI B450 TOMAHAWK MAX anakart (A-RGB mevcut) AMD 3600X 3.8 GHz to 4.4 Ghz 6 çekirdek işlemci Sapphire Radeon 5700XT NİTRO+ A-RGB ekran kartı GeIL 16 GB (2x8) AMD EDITION A-RGB ram MSI MAG FORGE 100M A-RGB KASA Aerocool 750W VX Plus güç kaynağı Kingston 240gb HyperxFury SSD yer: yeşilyurt/istanbul < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egealtunxx -- 5 Ekim 2020; 14:52:50 > |
Bildirim