üff walla çok fena komuştur.bende üzüldüm walla 3 lwl sora 70 din.ya insan hakkı yiyenlerin ALLAH belasını wersin
quote:
Orjinalden alıntı: 4WomanSlayer
29 yaşındayım.Soruyu soranların yaşları kaç aceba?
Yaşın kaça diye sana değil lol yazana dediler
quote:
Orjinalden alıntı: 4WomanSlayer
Nihayet çok fena bir hack yedim ve oyunu bıraktım. 67 level warriorum dün gece hacklenmiş e-mail ve şifresi değiştirilmiştir. Bu saatten sonra ben bu oyuna devam etsem ne olur etmesem ne olur. Bir çok oyuncudan daha fazla $ ödediğim için hacklenmişimdir belki de Şunu anlayın Knight Online Sux Gerçek hayat Rullz. Bu da karakterden bana kalan tek miras :)
benim charımda hacklendi daha yeni.eğer carımı kurtaramazsam oyunu bırakabilirim. bu oyun anca bizim zamanımızı alıo ya bu oyunda biri bizi hacklicek. yada sonunda oyun game over olacak.bu younda bizi takan yok.
İtemleri nasıl elde ettin diyenler var ise bu şekilde elde ettim
Tamamını bu şekilde alıp kendim upgrade ettim.
itemlerin gerçekten iyimiş ama bırakmana üzülmedim oyunu. bu oyun deil dolandırıcılığı bize öğreten bi program bu kadar.
çok kötü olur insan lvl 60 lık giderse şerefsiz ler nasıl çalıyorsalar
quote:
Orjinalden alıntı: turan91
çok kötü olur insan lvl 60 lık giderse şerefsiz ler nasıl çalıyorsalar
bende hacklendim ama hemen pes etmiorum carımı kurtamaya çalışıorum . emek gitmesini istemiorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme