Şimdi Ara

Oyun canavarı hazır ! Sizce nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetgn123

ya sen kendi yazdığını bi okusana gtx 770 herşeye yetiyosa gtx780 almayalım ozaman benim düşüncem değil gider bal gibi alırım 780i ben bütçe yükselt dedim arkadaşa zaten sen tek oyun sanmaya devam et anti-aliasing kapa 1366x768 yap çözünürlük ayarları low yap öyle oynarsın ama işlemcin 4770k olur akıl var mantık var

Öncelikle dediğim gibi üslubunuza dikkat edin, karşınızda asker arkadaşınız yok! Konuya dönersek, arkadaş 2. Bir konu açtı. Orada da forumun büyükleri 780 önermiyor. Sizin dedikleriniz zaten saçmalıktan öte değil. 770'e 10 yıllık kart muammelesi yapıyosunuz. Her şeyden öte kime sorarsan sor 3000 lik sistemin 2000 küsürü ekran kartına verilirse o sistem çöp olur. Kaldı ki bütçe yüksek olsa yine kimse 780 önermiyor pek fazla. 770 SLI daha mantıklı. Bundan sonra istediğiniz kadar yazın cevap vermeye tenezül etmicem, ama eğer bu üsluba devam ederseniz şikayet edicem, iyi geceler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

gerek varmı yokmu anlarsın merak etme
    4gb al alırsan 770i

Bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Edition

quote:

ya sen kendi yazdığını bi okusana gtx 770 herşeye yetiyosa gtx780 almayalım ozaman benim düşüncem değil gider bal gibi alırım 780i ben bütçe yükselt dedim arkadaşa zaten sen tek oyun sanmaya devam et anti-aliasing kapa 1366x768 yap çözünürlük ayarları low yap öyle oynarsın ama işlemcin 4770k olur akıl var mantık var

Öncelikle dediğim gibi üslubunuza dikkat edin, karşınızda asker arkadaşınız yok! Konuya dönersek, arkadaş 2. Bir konu açtı. Orada da forumun büyükleri 780 önermiyor. Sizin dedikleriniz zaten saçmalıktan öte değil. 770'e 10 yıllık kart muammelesi yapıyosunuz. Her şeyden öte kime sorarsan sor 3000 lik sistemin 2000 küsürü ekran kartına verilirse o sistem çöp olur. Kaldı ki bütçe yüksek olsa yine kimse 780 önermiyor pek fazla. 770 SLI daha mantıklı. Bundan sonra istediğiniz kadar yazın cevap vermeye tenezül etmicem, ama eğer bu üsluba devam ederseniz şikayet edicem, iyi geceler...

Çok haklısın kardeş , iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: brs789

quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

SSD den daha gerekli oldugu bir gerçek boşer sen kafanı karıstırma. alsistemini bak keyfine...

i5 4670k + ssd i7 4770k dan her zaman daha iyi seçim olur istediğinize sorun hocam.

4670 k düşünüyorum i7 yerine

bende sana 2 saattir diyorum ki 4670k + ssd al sen oskurr ne derse o diyorsun.Bin bilsende bir bilene danış tek kişiye bağlı kalma ne derse onu yapma.

İndirimsiz i7 4770 k ile i5 4670 k fiyat farkı ne

300TL gibi bir fark var bu farka SSD alırsın i7 ile i5 in arasında oyun performansı farkı yok .

• quote:

quote:

4gb al alırsan 770i

Bakarım

GTX 770 4GB LI SİSTEM 3500 Ü BULUYOR AMD YE DÖNERSEN 3280 LERE DÜŞÜYOR ŞUAN BÜTÇENİ AŞIYOR KALDI Kİ 2GB ŞUAN İÇİN YETERLİ MSI GTX 770 LİGHTNİNG ALIRSIN.
  • Bakar ölçer biçer tartarsın işine geliyorsa 780 alırısn daha ne diyim...

Oyun canavarı hazır ! Sizce nasıl ?

Diğer yandan 4770k dan 4670k +ssd daha iyimidir değimidir diye kimseye sormama gerek yok kendim kullandıgım için de burda yorum yapıyorum ona sor buna sor değil burası forum burda insanlarkendi bilgileriyle durumu değerlendiriyorlar bizim mahallede bir abi vardı o öyle dedi muhabbetimi yapacagız burda...

SSD lükstür... hemde Küçük boyutlu çok pahalı oyunlarda loading bekleme süreni 15-20 saniye yi yani kısaltır... HA burda ben deseydim ki arkadaş o ekran kartını biraz düşürelim yerine i7 alalım vs ozaman dediğin doğru ama burda öylebişey yok... ssd de oyun performansını etkilemeyen bişey sonucta..

Açılısını 20 saniyede değilde 5 -10 saniyede yaparsın aynı şekilde kapanısıda...
    SSD ler yüklendikçe yani doldukça performasnları düşer...
    Doldurmamak için sürekli sil yükle sil yükle yapman gerekir...
    120 gb kapasite yeterli değildir zaten 3 oyun yükle 2 program birde işletim sistemi al sana 120 gb ... Bunun için verilen 350 liraya yazıktır...
    İŞlemci sadece bugünün işi değildir...
    işlemcinin daha iyi olması sana her yönden + lar kazandırır..
    i7 kullanıpda neden i7 aldım keşke ssd alsaydım diyenini görmedim ama ..........
    Ssd yi bir ka ay kullandıktan sonra keşke almasaymısım diyenini çok gördüm...
    BEnden bukadar hangisi işine geliyorsa aldıgını ben kullanamaycagım
    BAna nefaydası var ne zararı ben bilgilendirmeye çalışıyorum hangisi aklına yatarsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 31 Ağustos 2013; 0:29:12 >

• quote:

quote:

quote:

4gb al alırsan 770i

Bakarım

GTX 770 4GB LI SİSTEM 3500 Ü BULUYOR AMD YE DÖNERSEN 3280 LERE DÜŞÜYOR ŞUAN BÜTÇENİ AŞIYOR KALDI Kİ 2GB ŞUAN İÇİN YETERLİ MSI GTX 770 LİGHTNİNG ALIRSIN.

2 gb kafii ilerde bi tane daha alırım yeter haksızmıyım :)

• quote:

Bakar ölçer biçer tartarsın işine geliyorsa 780 alırısn daha ne diyim...

Diğer yandan 4770k dan 4670k +ssd daha iyimidir değimidir diye kimseye sormama gerek yok kendim kullandıgım için de burda yorum yapıyorum ona sor buna sor değil burası forum burda insanlarkendi bilgileriyle durumu değerlendiriyorlar bizim mahallede bir abi vardı o öyle dedi muhabbetimi yapacagız burda...

SSD lükstür... hemde Küçük boyutlu çok pahalı oyunlarda loading bekleme süreni 15-20 saniye yi yani kısaltır...

Açılısını 20 saniyede değilde 5 -10 saniyede yaparsın aynı şekilde kapanısıda...
    120 gb kapasite yeterli değildir zaten 3 oyun yükle 2 program birde işletim sistemi al sana 120 gb ... Bunun için verilen 350 liraya yazıktır...
    i7 kullanıpda neden i7 aldım keşke ssd alsaydım diyenini görmedim ama ..........
    BAna nefaydası var ne zararı ben bilgilendirmeye çalışıyorum hangisi aklına yatarsa...

Bakıcaz artık :D

• Black Edition kullanıcısına yanıt
    bende seni şikayet edicem hiç merak etme ! forumun büyüğü falan olduğu ne alaka o işi çözemedim ben buraya dünyanın en iyi donanımcısını getireyim 1 mesajdan başlayacak siz hep standart yaşamaya alışıksınız sizede iyi geceler. ayrıca arkadaşın seçimine bağlı ister titan alır ister gtx690 isterse gtx780
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    hocam çözünürlüğü yükseltince fark anlaşılır bence ben gtx770 kötü demiyorum yerden yerede vurmuyorum ayar kısmadan oyun için 780 alsın arkadaş diyorum
  • mehmetgn123 M kullanıcısına yanıt
    Verdiğim çözünürlükler 1920 - 1080 Yetersizmidir ? kaça yükseltmek lazım çözünürlüğü mesela onun tablolarına bakalım. Zaten burda iyi kötü diye tartışmıyoruz burda iyikötü bütçeye göredir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 31 Ağustos 2013; 0:26:08 >
  • Hocam en düşük 2k bence yada 4k
    Ama 3840x1080(2mön) veya 5760x1080 olabilir

• quote:

Bakar ölçer biçer tartarsın işine geliyorsa 780 alırısn daha ne diyim...

SSD lükstür... hemde Küçük boyutlu çok pahalı oyunlarda loading bekleme süreni 15-20 saniye yi yani kısaltır... HA burda ben deseydim ki arkadaş o ekran kartını biraz düşürelim yerine i7 alalım vs ozaman dediğin doğru ama burda öylebişey yok... ssd de oyun performansını etkilemeyen bişey sonucta..

Peki dostum sana diyecek bir şey yok oyun için i7 öneriyorsan yapacak bir şey yok bu saatten sonra iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

4gb al alırsan 770i

Bakarım

Yok 2GB ile SLI yapılmaz yetmezse kartını satıp yeni bir kart alman lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4gb al alırsan 770i

Bakarım

Yok 2GB ile SLI yapılmaz yetmezse kartını satıp yeni bir kart alman lazım.

Sistemi aldım SLI kaldı

• Sgns12 kullanıcısına yanıt
    YA arkdaaş hadi dicem ssd alınca oyuna bir katkısı olucakta ben i7 al diyerek onu engelliyorum tamam dicem hala aynı yerde yiz yazıyorum yazıyorum ben hala derdimi anlatamıyorum... ssd yi almak istiyorsa 3 gn sorna 3 ay sonra 4 gün sonra yine alır işlemci öyle değil hepsi bu...
  • xigmatek kasa alma.

• Struggle To Survive kullanıcısına yanıt
    Bunu derken neden inide belirtin lütfen merak ta kalıyoruz sonra :)
  • quote:

Bunu derken neden inide belirtin lütfen merak ta kalıyoruz sonra :)

ben de hiç araştırmadan aldım, pek kullanışlı kasalar değiller ve kasa fanları çok sesli çalışıyor, öyle ki amd işlemcinin sesini bile bastırıyor.

• Struggle To Survive kullanıcısına yanıt
    HAngi modelini aldınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.