Şimdi Ara

Oyun Çekilişleri [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
105
Favori
48.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 10 adet steam oyunu çekilişi yapıyorum katılmak isteyen varsa konuyu inceleyebilir.
    https://forum.donanimhaber.com/10-steam-oyunu-cekilisi-24-02-2017--124157539-2#124158695
  • Oyun Çekilişleri [ANA KONU]

Arkadaşlar Oyunu Kaçıranlara ÖzelBedava The Crew Uplay Hesap Dağıtıyorum.

Çok Çok Ufak Bir Şey Karşılığında

Almak İsteyenler Pm

(Csgo lu Steam Hesabı Olanlar Alabilir)

• Herkese Merhaba arkadaşlar;

DrOyun olarak zorlu bir yolculukla 2.Yılımızı geride bıraktık ve sizlerle büyümeye devam ediyoruz. Donanım Haber kullanıcılarına özel yapılan bir çekilişi sayfamızdan bilgilendirmiştik.

Bu çekiliş bu akşam 21.00'da Twitch'de canlı olarak yayınlanacak, sadece o an orada olan izleyicilere de bazı hediyeler dağıtılacak. Bunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Son olarak sadece bu haftaya özel bir indirim başlattık, büyük oyunlarda neredeyse %50 'ye varan indirimler yaptık. Kontrol etmenizi ve arkadaşlarınıza iletmenizi rica ederim.

Çekiliş ile ilgili geniş bilgiye buradan veya buradan da ulaşabilirsiniz.

Hepinize iyi oyunlar dileriz. Ekstra hediyeler için akşam 21.00'da Twitch ekranında görüşmek dileği ile :)

21.00 Twitch Canlı Yayın Linki:

İndirim Kampanya Linki:

• Saat 5'te bitecek

Oyun Çekilişleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 4 Mart 2017; 13:19:53 >

• elimde 2 oyun var türkiye için sadece isteyen steamdan eklesin beni minion masters---- revolution ace
  • Arkadaşlar 10 tane daha elimde fazla olan oyunlardan grubum üzerinden steamgifts de çekiliş ekledim. Sadece grupta olmanız yeterlidir, herkese özel değil gruba özel olduğu için katılım düşük şansınız yüksek ilgilenen arkadaşlar katılabilir teşekkürler, bol şans.

grup linki:
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: WildGuys
    http://steamcommunity.com/groups/wildguy

not: gruba girdikten sonra steamgifts hesabınızı sync bölümünden güncellemeyi unutmayın.

yardımcı olmak isteyen arkadaşlar arkadaşlarınızı gruba davet ederseniz sevinirim, teşekkürler tekrar bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Mart 2017; 18:7:11 >

• vpn ile origin meksikadan oyun alacağım indirim kodu lazım arkadaşlar. pm ile gönderen olursa kendisine
    total war : shogun 2 blood pack keyi göndereceğim.

en yüksek indirim oranına sahip arkadaşa pm ile kodunu göndereceğim.
  • Site üzerinden x3 Lara Croft çekiliş konusu açtım.İsteyen arkadaşlar katılabilir.

https://forum.donanimhaber.com/3-adet-lara-croft-go-ve-4-oyun-cekilisi--124642772
  • Hala devam etmekte mi?
  • Galactic Civilizations Ultimate Edition

3A5WY-4TV5R-7NTTD

Kullanan alıntılasın.
  • Merhaba. Bu sefer sizlere kod yerine iki çekiliş paylaşacağım. Ödüller güzel olduğu için kaçırmanızı istemedim.

1 Adet Hyper Cloud 2 7.1
    1 Adet Hyperx Allow FPS Gaming Mekanik Klavye
    1 Adet Razer Deathadder Elite 16.000 DPI mouse
    20 Adet CSGO Bıçak (Tanesi En Az 250TL'den)
    veriyor.

Çekiliş hepimizin aşına olduğunu gleam.io üzerinden yapılıyor. Yine de site hakkında deneyimi olmayan varsa alıntı yaparak sorarsa yardımcı olurum.

Çekiliş linki:

5000+ TL Çekiliş

1 X MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1080 (MSI, Nvidia)

2x AWP DRAGONLORE

10X CS:GO KARAMBİT BIÇAK

40X BATTLEGROUND STEAM KODU (70 TL Oyun)

30x James Donkey Pro Fare (İncehesap.com)

40x50 TL Steam Cüzdan Kodu (Bynogame.com)

Çekiliş hepimizin aşına olduğunu gleam.io üzerinden yapılıyor. Yine de site hakkında deneyimi olmayan varsa alıntı yaparak sorarsa yardımcı olurum.

Çekiliş Linki:

300.000 EFSANE ÇEKİLİŞİ

• Quake Champions - Kapalı Beta Kodları

MBC4-R46C-A6EC-2K3X-D28E

HCC9-C97P-H6GF-3N2M-M87U

CCM6-B46X-U2CP-6K3G-A77X
  • Altta ki linkte sizin için hazırladığım konuda yapmanız gerekenler Türkçe olarak düzenlendi. Anlamadığınız bir durum olursa bağlantıda ki konuya veya yine konu içinde ki Steam Profilime yorum atabilirsiniz.

Not: Bundan sonra ürün anahtarı paylaşımlarım bu Steam Grubu üzerinden yapılacaktır. Grubu takipte kalırsanız daha fazla ürün anahtarı alabilirsiniz.

• Elinde humble bundle dan gelen fazladan "80 days" i olan var mı? Kullanmayıp da key verebilen olursa çok müteşekkir olurum
  • BootCamp kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz mi dağıtıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Ücretsiz mi dağıtıyorsunuz?

Grup üzerinden kendi verdiğim ürün anahtarları için maddi açıdan bir talepte bulunmuyorum. Yani evet ücretsiz veriyorum.

Ayrıca zaten ücretsiz olan yada sınırlı süre için ücretsiz olan oyunların haberlerini yapıyor, güvenilir sitelerin düzenlediği çekilişleri de paylaşıyorum.

Bugüne kadar grup üzerinden 40 dan fazla ürün anahtarı paylaşıp sınırlı süre için ücretsiz olan birçok oyunun güncel duyurularını yaptım.

FreeGameUP Anasayfa

FreeGameUP Tartışmalar

FreeGameUP Duyurular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BootCamp -- 2 Haziran 2017; 15:18:56 >

• BootCamp kullanıcısına yanıt
    rocket league ücretsiz veriyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

rocket league ücretsiz veriyormusunuz

Kaç grup, sayfa veya topluluk Rocket League gibi bir oyununu ücretsiz verebilmiş ki biz verelim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.