Şimdi Ara

Oyun çevirmenliğinin gönüllü çeviri tarafından öldürülmesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Makine çeviri gibi bir şey var iken bitmemesi düşünülemezdi. Şimdi ya kaliteli çeviri yapacaksın ya makine. Çünkü ortasına gerek kalmadı pek. Paralı yapan gruplar da var bugün bir iskender kola 100tl. Bir gün yeme 1 ay 100 türkçe oyun oyna. Hem de kaliteli.
    Bu düzen konuşularak değil, icraatle değişir. Makine çevirinin olduğu yer de orta-amatör çeviriyi millet gönüllü yapmak istemez, yapası gelmez. Kaliteli oyunu da o zahmete girip birileri günlerini harcamaz ve harcayamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben artık bunların forum içinde örgüt olduklarını düşünüyorum senede 2 tane bunlardan geliyo biri paralı çevirmenlere saydırıyo diğeri gönüllülere acunnnnnnnnn abiiiiiiii gellll ehmehhhhhhhhhhhhh vaaa ehmehhhhhhhhhhhhhhhhhhh Bİ BİTMEDİNİZZ HMMMMMMMNNNNNNNA

• Sen paralı grupların adamısın. Arada bu foruma gelip olay çıkarıyorsunuz.

• Fark ettiniz mi ne zaman forumda makine çeviri konuları açılsa bu tipler hemen konu açıp algıyla başkalarını yaptıkları işten soğutuyorlar. Üstelik bu konuyu açan sadece makine çevirileri değil Mass Effect çevirisiyle uğraşırken talihsiz olaylar yüzünden çeviriye ara veren insanı bile soğutmak için çabalıyor sürekli konuya yazıp adamı rahatsız ediyor.

• Bu forum ne zaman kaliteli içerik ve üyelerle tanışacak acaba? Memleketin özeti gibi...

• Valla bir iki tane takip ettiğim oluşum var. Adamlar patır patır çeviriyor gayet de el çevirisi, hiç öyle translate çevirip sonra elle düzeltme falan da değil. Bariz yerelleştirilmiş kalıplar var çünkü. Ekip büyük olunca oluyor böyle şeyler, daha önce Witcher 3 ve Skyrim gibi oyunlar çevrildi sonuçta atla deve değil. Asıl ben şeye değineceğim, bu Animus yıllarca iyi düdüklemiş milleti. Yıllar boyu sürüyordu çevirileri ve düzenli ödeme alıyorlardı.  Şimdinin çeviri ekiplerini görünce adamların dolandırıcılığı ayyuka çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 5 Ağustos 2023; 23:50:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.