Oyunun hızından çok muzdaribim, demo mesela ideal hızdaydı. Bir de hiç bir kasılma olmamasına rağmen, çok titremeler meydana geliyor... Xp'de exe yavaşlatıcı kullanıp, bu sorunu biraz çözüyordum, win 7 yükledim exe yavaşlatcı çalışmıyor.
Acaba bir çözümü var mıdır bunun. Forumlarda da çok rastlıyorum, baya bir insan şikâyetçi bu durumdan.
Teşekkürler.
setting.exe de çıkan 3 tane tik vardı -alt kısımda- onlardan birinin etkisi oluyordu ama.. sanırım "Wait for Vsync"
o çözüm olmazsa yeni kitserver de speeder.dll var.. config 'den hız ayarı yapmak mümkün.. şöyle resimle göstereyim.. 1'in altına indirirsen oyun yavaşlayacaktır..
Setting.exe'de çok çözüm yolu aradım, hepsini denedim ama fayda etmedi hocam. Şimdi sizin dediğiniz yöntemi denedim, nedense kitserver çalışmıyor. Yani install ederken şu hatayı veriyor;
>> Game EXE: ======== ERROR! ========= Setup failed to install KitServer 2010 for ..\pes2010.exe.
(No modifications made.) Verify that the executable is not READ-ONLY, and try again.
>>> Settings EXE: ======== INFORMATION! ========= KitServer 2010 is already installed (1) for ..\settings.exe.
İlgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme