Şimdi Ara

Oyun Donuyor Sonra Atıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bymayfe kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınızı tek kablo ile beslemeyin. Varsa ikinci bir çıkış çift kablo ile destekleyin. Montajın doğru olduğundan, cpu ve gpu besleme pinlerinin sorunsuz olduğundan emin olun.
    Sonrasında problem giderilmez ise, psu bakmanızı öneririm.

Bios switch değiştirdiğinizde kart underclock oluyor. Sorun aslında gitmiyor.
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt

şöyle söyleyeyim 6lık ve 2 lik kabloyla 8 lik kabloyla bağladım bağlantıda giçbir sıkıntı yok galiba msı afterburnerden bahsediyorsunuz onunla voltaj değerini yükseltmeyi deneyeceğim 185 - 175 civarında elektrik kullanıyor onu dediğiniz surlarda bir çekeyim

• Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt

175- 185 arası kullanıyor msı afterburnerla yükselteyim tavsiyeniz için teşekkürler

• yada oc yapmayayım oc siz kalsın çalışan sistemi ellememek en iyisidir teşekkürler bilgi için <3

• Aynı Sorunu Olanlar İçin Açıklıyorum Durumu Ekran Kartı Switch ini OC (sağ) ye almışım OC de olduğu için güç yetersiz kalmış ekran kartının programından (amd radeon) oradan performans ayarlanıyordan OC ayarına çekmemişim. Çeksem Düzelecekmiş. Ben OC yerine Normal Moda(sol) tarafa çektim bios swich ini düzeldi iyi günler yazan herkese teşekkür ederim

• Hocam aynısını laptopta batarya kısmını en sona alinca düzeliyor.
  • olay işlemcinin ısınmasındaymış sorunu çözmüştüm buraya yazmayı unuttum soğutucu aldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.