Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay - Mart 2014 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakoß

titanfall ağır şişirme dlc temalı bir oyun 60€ luk oyunun texture paketidinide para ile satacaklar anlaşılan

pc için 140 tl şaşırmış bunlar xbox 360 için 180 tl

mgs ground zeroes kısa diye eleştirenler sadece online bir oyuna 60 avro verir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 4 Mart 2014; 15:22:11 >
  • Multiplayer olmayan oyuna para vermem.(Bethesda oyunları haric)
  • Mobilde görüntülen miyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoe

Infamous'ı merakla bekliyorum. Ya efsane olacak ya kestane. :)

haha :))) Aynen öyle
  • Benim en çok beklediğim oyun Dark Souls 2 , deli gibi bekliyorum valla..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yoshi island ın çıktığı ayda gündem değiştirmek için tonla oyun çıkartmışlar yinede yoshi island ayın bir numarası dalga geçmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thief27

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: n0.pRobLem<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: thief27<br><br>Awesomenauts bu ay çıkmıyor muydu? Bir değişiklik mi oldu yoksa göstermeye değmediğini mi düşündünüz? Talha Bey, cevaplarsanız sevinirim</blockquote><br><br>Awesomenauts, 2012 yılında çıkmış bir oyun. Şimdi araştırdım, PS4 versiyonu Mart ayında çıkış yapacakmış. Daha önce de benzer yorumlara cevap vermiştik ama gözden kaçmış olabilir. Çıkış listesini hazırlamadan önce mümkün olduğunca farklı kaynaklar üzerinde araştırma yapıp tam ve güncel bir liste sunmaya çalışıyoruz. Mesela şimdi açıp Steam'e baktım bir sürü yeni bağımsız yapım daha Mart ayında çıkacak oyunlar listesine eklenmiş. Uzun süredir bu programı gerçekleştiren birisi olarak hiç bir sitenin veya kaynağın bu konuda yeterli olmadığını söylemem lazım. İstemeseniz de gözden kaçan yapımlar olabiliyor. Mesela programı tam bitirmişken Ether One'ın çıkış tarihini verdiler, hemen dahil ettim. Şayet dikkat ettiyseniz Ouya için çıkmış olan Towerfall Ascension'ı da dahil ettik, Tower of Guns isimli oyunu da. Herkese hitap etmeye çalışan bir site olarak benim herhangi bir oyunu değersiz bulmam, keyfe keder bir oyun çıkış listesi yapmam söz konusu olamaz. <br><br>Bu arada 2013 hatasını düzelttik arkadaşlar. <br><br>Talha Aynacı</blockquote><br><br>Ben eleştiri amaçlı sormamıştım gerçekten bir değişiklik mi oldu diye sormuştum sanırım yanlış anlamışsınız kırdıysam kusura bakmayın. Bilgilendirme için teşekkürler. PS4 için PSN+ tan almayı planlıyordum ona göre de gift card almıştım bu yüzden özellikle sordum siz de cevaplamışsınız teşekkürler.

Eleştirseniz de normaldir. Ben de genel olarak bir açıklama yapmak istedim :) Ben teşekkür ederim.

Talha Aynacı

• Ne kadar oyun süresi kısa olduğu söylensede MGS5'i merakla bekliyorum umarım değer bu beklentiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

dark souls 2 çıkınca ps4 ü kapatıp kenara kaldırıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

dark souls 2 çıkınca ps4 ü kapatıp kenara kaldırıcam.

/>
  • Mobilde açılmıyor.
  • buraya en onemli yıllardir beklenen oyunu eklememeniz cidden şaşirtici...titanfalldan sonra bunu koymanizi beklerdim
    yalnişim varsa düzeltin ama stronghold crusadier 2
    mart ayinda çikiş yapicak deniyordu buraya eklememeniz ilginç....

• düzeltiyorum yaz aylarina kalmiş sanirsam..

• 'Ellerine' sağlık Talha abi

• Güzel oyunlar var. Ben Titanfall'ı merak ediyorum. Bu arada Smite'ın üzerinde çok az durmuşsunuz ve koyduğunuz video ise çok eskiden kalma (Oyuna sürekli güncelleme geliyor). Daha ayrıntılı göstermenizi dilerdim. Bizlerin LOL DOTA gibi alışılmışların dışına çıkmamız gerek. Oyunda zaten elle tutulur oranda Türk var. Dileğim bir incelemede Smite'ı ayrıntılı incelemeniz. Diğer MOBA oyunlarından farkının üzerinde durmanız(TPS) ve MOBA denilince önyargıyı kırmanız...
  • mobilde izlenmiyo video yalnız :(

• Bu ay güzel oyunlar var ama bence en iyisi Dark Souls 2

• gow dan başka konsol alacaka sebebim kalmadı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.