Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay (Şubat 2011) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Assassin's Creed: Brotherhood konusunda eksikliğiniz var. 11 Şubat'ta PC için çıkacak diye duyuruldu, aksine bir haber de gelmedi. Bu kadar muhteşem ve dev bir yapım nasıl eksik kalır?

Doğru söylüyorsun.İnsanın isyan edesi geliyor 1. çeyrek dediler bekledik bekledik hala kesin bir haber gelmedi şimdide martın sonuna dayarlarsa insan çıldırır !
  • bu assasin nezman gelecek ya kesin şubatta çıkmaz kesin ubisoft işi gücü ertlemek yani
  • 3:Dünya Savaşından sonra geçen oyunmu ne vardı yaa sondan bir önceki video ne kadar dandik bir atmosfere ve grafiğe sahipti öle daha çıkmadan öğğ dedim.Acaba ne kadar sistem gereksinimi isterler merak ediyorum
  • killzone 3 özel yapan şey ne bana göre crysis 2 daha iyi olacak
  • Killzone 3 PS3 severleri memnun etmiş gibi, her ne kadar 2.oyun kadar puanları olmasa da PS3'ün en iyi özel FPS'si..Benim bu listede beklediklerim Epic imzalı (PCF alt stüdyoları zaten) Bulletstorm ve TDU 2 idi..TDU 2 hakkında ilk yorumlar Arcade'e kaçtığı yönünde ama zevkli tabii ki..Bulletstorm ise herkes tarafından oldukça beğenilen bir yapım başarılı olacak gibi..
  • assassins creed (b.i) 15 mart cıkcak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.