Şimdi Ara

Oyun dünyasında devrim yapacak teknoloji: Mantle [Donanım Haber Özel Video] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca arkaki müzik psikolojimi bozdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc oyunculuğu için böyle bir devrime ihtiyaç vardı uzun süredir..
  • bugün 2si1 yokmu bu arada ?

• Hangi işlemcileri destekleyeceği belli mi acaba
  • Bu haberi bu baslikla actiginiza pisman olmazsiniz insallah.

• Gerilim filmi gibi bu müzik nedir böyle hiç olmamış.Haberi dinlerken içim karardı.

SAYGILARLA

• Reserved

• Drikx daha iyi çalşıyor ise iyi demoda gözüken betle fiel gerçekten sadece işlemci ile mi çalışıyor o zaman müthiş bir yenilik
  • Kurgu o kadar güzel geldi ki, videoyu 3. defa izlicem mantle'ı anlamak için. :D

• 3 idiots sandım bir anda resmi görünce :)

• 1 ay sonra FX6300'e terfi edecektim athlon 640'tan. Bekleyelim bakalım :)
  • AMD diğerlerine inat tüketici dostusun yeminle.
  • Bu nasıl bir arka fon :D.İlk başta koltukla müzikle kamu spotu sigara bıraktırma reklamı sandım :D

• low level api ler ile yazılım geliştirmek daha uzun zaman alır ancak performanslıdır. oyun geliştiricileri bu işe hemen sıcak bakmazlar, ancak ekran kartı üreticileri maddi destek verirlerse yada pc de oyun satışları istenildiği düzeye gelirse asıl patlamayı yapar.

• Oyunların önündeki en büyük engel artık DirectX. İnş. Hem CPU hemde GPU tarafında güncelleme yapacağım. Ancak sadece BF4 ile olmaz. Belki Mantle güncellemesi berbat olacak çünkü DICE tama anlamıyla s..mış durumda.

Kişisel kanaatim BF4 kesinlikle hatalı bir oyun ve düzelmesinin imkanı yok. O kadar güncellemeden sonra kayde değer bir düzelme yok oyunda.

• En yakın zamanda AMD ve BİM'in anlaşma yapmasını bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teknolojiden masaüstü bilgisayarımda takılı olan 6970 ile faydalanabilecek miyim?

• Firmaların sürekli en hızlısını yapalım daha pahalısını satalım stratejisi sadece tüketicinin bütçesini sarsmaya yaradı bazen daha pahalısını yapmak yerine aynı fiyata daha iyisini yapmak gerek bunu da en güzel AMD yapıyor işte.

• Masaüstü bilgisayarımdaki 6970 ile bu teknolojiden faydalanabilecek miyim yoksa sadece yeni kartlar için mi geçerli?
  • 39 cevap atılmış silinmiş hepsi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.