Şimdi Ara

Oyun Faresi Seçiminde Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Conter-Strike 1.6 oynuyorum oyun faresi almak istiyorum size modeller sunayım bu iyidir bu kötüdür deyin ve ye bunlar değilde şu fare daha iyidir deyin. ( Çok şey istedim galiba )

Microsoft M.S 3.0
    Microsoft Sidewinder
    Cyber Snipa Stinger
    A4Tech X7 Oscar
    Logitech G5
    Logitech G7
    Logitech G9
    Logitech MX 518

Bu kadar saymamın tek sebebi bunu alacağına şunu alsaydın dememeleri... :)

• fiyatı aralıgında çok fark yazdıklarının bi kere..

G9 %100 alırdım ama cok pahalı

bide denemen lazım eline hangisi oturuyorsa farkedersin hemen zaten..
  • fiyat o kadar önemli değil aslında, uçuk olmamalı tabi. tavsiyeleriniz doğrultusunda en iyi olanı almak istiyorum.
  • Sidewinder'ın ilk çıkanından var bende ;
    Eksiler: Fazla büyük (ele göre değişir - ama baya büyük , tıklama sesi çok yüksek.
    Artılar: Ağırlık takma (alışılan ağırlıkta kullanınca bir süre sonra değiştirmez oldum), altında mouse pad'e temas eden yüzeyler değişebiliyor, Dpi değiştirme, Makro kullanma

Sonuç olarak, keşke aynı fiyattaki Habu'yu alsaydım diyorum. Farede çok aşırıya kaçmamak lazım, oyunda ekstrem olacak diye uzay gemisi farelere kanmamak gerek Tabi herkesin fikirlerine ve tercihlerine saygı duyuyoruz..
  • Tıklama sesinden bir sorun doğacağını sanmıyorum kasamın sesi yer onu :) Sidew'a gelince son çıkardığı model dizayn ve ele oturuş açısından iyi geldi bana. Bilemiyorum.. Konuyu daha yeni açtım yardım edenim olacaktır diye düşünüyorum.
  • Logitech G9 Güzel bir mousedir fakat FPS mousesidir..Mx 518 veya Logitech G5v2 bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dick Smack -- 27 Aralık 2009; 12:03:49 >
  • Profesyonel olarak oynayan bir arkadaşım çoğu kişi MX 518 ila kral oldu felan dedi gittim baktım mağazaya elime oturdu buda başta gelenlerden benim için.. Abimde diyor bu optik bunu alma
  • arkadaşım bence mamba al yok okadar para vermem diyorsan tek seçim g9x

ama bu el meselesi benim elime tam oturuyordu g9. g9x baya geliştirldi donanım olarak kasa hala aynı kasa tabi.

tabi kimine göre lemphis kraldır .

ama sakın microsoft alma . donanımalma almayın diye yalvaran arkadalarımız var.

g9 süperdir ama git önce bi eine al
  • Ya çokta çirkin birşey o ya :S
  • adı çirkin kral zaten hehe
  • Razer Deathadder' nasıl bilirsininz ?
  • Deathadderde güzeldir fakat sen bir dene hangisi eline oturuyorsa onu al.
  • Alcaksan g5 v2 al eminim aldiktan sonra ay ben buna bu kadar para niye verdim hata yapmisim falan demezsin emin ol
  • Vallahi doyurucu bir yorum gelmedi hala..
  • kardes cs 1.6 da performans almak ıstıyormusun bu sorunun cvpbı evet ıse 5700 dpi ile çalışabilen etkılı performansını hıssettıreecek ozellıkle onlıne tarzı oyunlarda logitech g500 tavsıye ederım.el terlemeyı onleyıcı derı yuzeyı sureklı vakıt gecırırken dıger mouselerde terleyen avuc ıcı bu urunde hıssetmeyeceksın cunku elını hıc terletmeyecek ozellıkle yaz aylarında c.s oynayanlar bu dedıgıme katılıyorlardır avucunun terleyınce tutus gucunun duser ve sureklı elınızı kurulamak zorunda kalacaksın ama bu urunde oyle bır sıkıntısınız olmayacak.scrool olayı da bu urunde cok guzel sadece oyun degıl cızım ofıs programlarında ozellıkle forum sıtelerınde vıteslı scrool sızın cok ısınıze yarayacak forum sıtelerınde genellıkle son yapılan yorumlar en altta yer alır ve sız normal bır mouse ıle bır kac kere scrolunu cevırerek en alta ulasırsınız ama bu urunde gercekten cok farklı scrool hemen sayfanın en altına ınmek ısteyenler ııcın harıka vıtesı artırdıgınızda sayfanın en altına sadece 1sn ınıyorsunuz.ve atanabılır oyun tusları yada masaustu tusları bunlarıda kendı kafanıza gore ayarlayabılırsınız keyfı sıze kalmıs ve son olarak her el agırlına gore ayarlanabılır kucuk kulce seklınde kı agırlık fonksıyonu gercekten harıka bısı mouse hafıf geldı agır geldı gıbı kelımelerı tarıhe karıstıracaksınız kardes eger dusunuyorsan benımde kendı kullandıgım bu oyun MOSUE NI SANA TAVSIYE EDERIM LOGITECH G500 AL derım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.