Şimdi Ara

OYUN GERI SARDI EWET DIKKAT!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende anlamadım 3 tane abyss var ben onları en az 4 gun once satmıstım ve harpyden cıkan mıragem gıttıboyle durumları onceden soylemelerı lazım

• sadece dupe ler degill benim dun lamia dan cikan kukry lerde gitmis
  • beyler bende bu gün girdim oyuna ve baktım sattıım bazı eşyalar geri gelmiş ama param gitmemiş dupemi yoksa geri sarılmadanmı kaynaklanıyoacaba dupemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: askerımsın

EGER CHARINIZIN USTUNDEKI BIRŞEYLER GITTIYSE ONLARI YENI ALMİŞ OLMANIZ GEREK SANIRIM ÇUNKU OYUN BAYA BIR GERI SARDI :((

arkadaşım oyunun geri sardığı filan yok benim level 58 %11 assasin var.
    ama +6 mirage ve +6 horn crossbow vardı gitmiş.eğer geri sardı ise o zaman benim satmış olduğum itemler
    ve paraların gelmesi gerekirdi.ki ben +6 mirageyi baya bi önce almıştım. yani gızık bi olay.geri sardırma filan deil.ha bide şu var benle hiç alakası olmayan 50 tane resser taşı gelmiş (stone of life)
    ben premium service üyesiyim."LOST ITEMS DUE TO DC" OLAN KISMA KAYBOLAN ITEMLERI YAZDIM.
    BELKİ GERİ VERİRLER....

• geri sarma felan yok tekrar bi temizlikten geçirmişler, kalan itemleri de silmişler.. bitii burda oyun charları satıorum..
  • Bence temizligi gm ler kendi hesaplarına gecirerek yapıor ii itemları neden oynuyorum bu oyunu anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

quote:

Orjinalden alıntı: askerımsın

benım arkadaşin yenı aldıgı chıtın bow gıtmış eskıden elınde olan ıb gelmış yanı gerı sarmış
    benımde glave +8 gıtmış eskıden elımde olan glave +6 gelmış bışeler daha falan falan
    quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

geri sarma felan yok lan uydurmayın.2 milyara aldığım ib+7 gitmiş ama 2 milyar nerde??????????
    ayrıca baya da bi ticaret yaptım yüzlerce abyss yüzlerce bus nerde?????????

o zaman senin ki geri sarmış kardeş.Ben de öyle bi durum yok saçma sapan konuşmayın...

by-ram a katılıyorum...
    geri sarma dediğiniz olay disconnect olunca meydana geliyor...

• oyunu kaset çalar'â koydular ve oyun geri sardı
  • baba bence cok sacma ben her zaman tezgahta duran bır adamım her zaman da bıseler satarum ama gerı gelen bıse yok
  • benim giden esyalarım geri geldi ama dün cıkan kukry gıttı
  • BENDE 160 TANE ABIS VARDI PARASINI VERIP ALMISTIM KIRDIRACAKTIM HEPSI GITMIS DIGER KARAKTERDE DE ABISLERI ALMAK ICIN SATTIGIM HP SCROLLAR GERI GELMIS BU NASIL BI SACMALIK YAW AMA ABISLERIM GITMESINE RAGMEN PARASI GERI GELMEMIS
  • aynen para nerde madem geri sarıldı paranerdeee ille beddua istiolar ya bu nası bi oyun anlamıyorum serverımız geri sarıldı para yok item yok napıyoruz serverı bizim için daha iyi yapmaya çalışıoruz bizde ayakta alkışlıyoruuuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion___ -- 24 Kasım 2005, 12:59:56 >
  • by_ram ne dediyse o!!
    Bıraktım Allah'A ŞÜKÜR.Gm nın yaptıgı .....(siz koyun ne koyacaksanız)bıktım.Sabır falan kalmadı.çevremdekiler de toplu bıraktı..Gm ye para weren herseyin sahibi olur serwerda.
  • evet bendede CHİTİN ve 100 m kayıp yeni geldikleri için evet youn geri sarmış
  • daha önce sattığım talisman of talia lar geri gelmiş ve sildiğim bazı item ler de öyle... sizin tabirinizle oyun geri sarmış
  • yani şöle ben dün sabah oyuna girdigimde charın üstünde hiç bir item yoktu ve buda bana cok koydu fakat gece 5 sıralarında oyuna girmeye calıştıgımda yeni server acılır ümidiyle beklerken birde her zaman oynadıgım servere gireyim dedim birde ne göreyim bütün itemler charın üstünde baya bi hoş olduk :)
  • oyunu 1 hafta geri aldık
  • DÜN ARKADAŞA SATTIĞIM KIYAFETLER AYNEN GERİ GELDİ...

DÜN KASTIĞIM ABBSY LER GİTTİ...

UPGRATE ETTİĞİM ELBİSELERİM +1 E GERİ DÖNDÜ...

PARAM GİTTİ...

KISACA 1 GÜNLÜK EMEK GİTTİ...

BEN BU OYUNDAN İYİCE SIKILDIM
    BU KADAR DA OLMAZ! BANI ANLARIM AMA
    EMEKLERİMİN GİTMESİNE TAHAMMÜLÜM YOK

KNIGHT KENDİ SONUNU HAZIRLIYOOO
  • arkadaşın dün 2 parça chitini gitti adam sinirlenip yenisini aldı
    bugün oyuna bi girdi giden itemlar geri gelmiş aldıkları da duruo
    gidenler geri gelcek yane merak etmein

• Xgenonda 56 lvl priestim var, dün int'den str'ye döndüm, bu arada üzerimdeki citinleri pazarda sattım, yerine daha önceki strli itemleri taktım, bu arada silah olarak da yanlışlıkla +7 bardısh aldım 125 m ilyona, daha sonra dün gece dc oldum sabah oyuna girdiğimde sattığı çitinler İNT'in yetmemesine rağmen charın üzerindeydi bu arada çitinlerin parası ile aldığım bardısh +/ de kaybloldu, bu arada bardıshe verdiğim para da yok, şimdi intim yetmemesine rağemn çitinlerle geziyom ama str 214, üzerimdekileri çıkarsam herhalde bu şekilde giyemem olan bizim 125 m oldu, oyun iyice sapıttı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.