Arkadaşlar konu şu ben birçok oyunu 50 kere bırakmış biriyim. Aslında şöyle metin2 gibi ilk zamanlar lvl atlaması zevkli olan ve skilleri fln olan silkroad gibi bir oyun arıyorum bildiğiniz tüm oyunları yazın ama lütfen indirmeli lvl li ve özellikle kasması zevkli bir oyun söyleyin knight haric :D
Sana mario iyi gider. Levelli kasmali expli falan boyle
quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Oreily
Sana mario iyi gider. Levelli kasmali expli falan boyle
Skyrim oyna...
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Skyrim oyna...
Alıntıları Göster
Skyrim iyidir onu oyna
quote:
Orijinalden alıntı: HastaManyak
Skyrim iyidir onu oyna
Alıntıları Göster
Bezik oyna.
quote:
Orijinalden alıntı: TORU-NAGA
Bezik oyna.
Alıntıları Göster
Skyrim sana çok gelir, oynama sen.
quote:
Orijinalden alıntı: Pir
Skyrim oyna...
skyrim iyi aslında ama sıkıyor biryerden sonra.silahlar kıyafetler biyiler felan iyi iyide hep aynı şeyler tekrarlıyor.sıkıldım ben
quote:
Orijinalden alıntı: Toxic1080
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Meurglys
Alıntıları Göster
Bencede 50 oyundan vaz geçtiysen ki bunun içinde MW BF de vardr.
Bencede Sen mario oyna yada hiç oynama
Fm oyna
quote:
Orijinalden alıntı: vivere
Fm oyna
Çanak çömlek oyna sen
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmeteyup
Çanak çömlek oyna sen
Alıntıları Göster
Evcilik oyna
quote:
Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti
Evcilik oyna
Alıntıları Göster
Metin2 gibi bir oyun arıyor ve Skyrim seni sıkıyorsa , çabuk terk et forumu
quote:
Orijinalden alıntı: bewildrecht2
Metin2 gibi bir oyun arıyor ve Skyrim seni sıkıyorsa , çabuk terk et forumu
Alıntıları Göster
ko başla sen
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
ko başla sen
Alıntıları Göster
Kal Of Duty oyna sen
quote:
Orijinalden alıntı: john_cena1
Arkadaşlar konu şu ben birçok oyunu 50 kere bırakmış biriyim. Aslında şöyle metin2 gibi ilk zamanlar lvl atlaması zevkli olan ve skilleri fln olan silkroad gibi bir oyun arıyorum bildiğiniz tüm oyunları yazın ama lütfen indirmeli lvl li ve özellikle kasması zevkli bir oyun söyleyin knight haric :D
indirmeli oyun?
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky1920
quote:
indirmeli oyun?
Kendilerini mutlu etmek için saçma yorumlar yapan arkadaşlar gibi yapmak yerine oyun önererek yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim skyrim güzel ayrıca marioyu deneyip tavsiye edenlere de teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmeteyup
Çanak çömlek oyna sen
quote:
Kendilerini mutlu etmek için saçma yorumlar yapan arkadaşlar gibi yapmak yerine oyun önererek yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim skyrim güzel ayrıca marioyu deneyip tavsiye edenlere de teşekkürler
Arkadaşım alınma bence bu noktada. Zira 50 oyundan vazgeçecek kadar seçiciysen ve tavsiye istiyorsan gerçekten zor adamsın. Zira bunların arasında Mw bf vb birçok oyun vardır eminim. Dolayısı ile verilen tepkilerde normal. Hani konuyu şu tarzda ne önerirsiniz diye sorsan amenna. Ama öyle bir giriş yapmışsınki cevaplar gayet normal.
Bence son zamanların en güzel oyunları Mw3, BF, Sırf ortalığı dağıtmak istiyorsan Serious sam 2 hd, Araba yarışı katagorisinde ise Race driver grid, Assassins creedi en başından oynayabilirsin,
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahors84
quote:
Arkadaşım alınma bence bu noktada. Zira 50 oyundan vazgeçecek kadar seçiciysen ve tavsiye istiyorsan gerçekten zor adamsın. Zira bunların arasında Mw bf vb birçok oyun vardır eminim. Dolayısı ile verilen tepkilerde normal. Hani konuyu şu tarzda ne önerirsiniz diye sorsan amenna. Ama öyle bir giriş yapmışsınki cevaplar gayet normal.
Bence son zamanların en güzel oyunları Mw3, BF, Sırf ortalığı dağıtmak istiyorsan Serious sam 2 hd, Araba yarışı katagorisinde ise Race driver grid, Assassins creedi en başından oynayabilirsin,