Şimdi Ara

Oyun gibi oyun arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu şu ben birçok oyunu 50 kere bırakmış biriyim. Aslında şöyle metin2 gibi ilk zamanlar lvl atlaması zevkli olan ve skilleri fln olan silkroad gibi bir oyun arıyorum bildiğiniz tüm oyunları yazın ama lütfen indirmeli lvl li ve özellikle kasması zevkli bir oyun söyleyin knight haric :D

• Sana mario iyi gider.
    Levelli kasmali expli falan boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Sana mario iyi gider.
    Levelli kasmali expli falan boyle
    Skyrim oyna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Skyrim oyna...

Alıntıları Göster
    Skyrim iyidir onu oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

Skyrim iyidir onu oyna

Alıntıları Göster
    Bezik oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Bezik oyna.

Alıntıları Göster
    Skyrim sana çok gelir, oynama sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Skyrim oyna...

skyrim iyi aslında ama sıkıyor biryerden sonra.silahlar kıyafetler biyiler felan iyi iyide hep aynı şeyler tekrarlıyor.sıkıldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxic1080

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

Alıntıları Göster
    Bencede 50 oyundan vaz geçtiysen ki bunun içinde MW BF de vardr.

Bencede Sen mario oyna yada hiç oynama
  • Fm oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivere

Fm oyna
    Çanak çömlek oyna sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Çanak çömlek oyna sen

Alıntıları Göster
    Evcilik oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Evcilik oyna

Alıntıları Göster
    Metin2 gibi bir oyun arıyor ve Skyrim seni sıkıyorsa , çabuk terk et forumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

Metin2 gibi bir oyun arıyor ve Skyrim seni sıkıyorsa , çabuk terk et forumu

Alıntıları Göster
    ko başla sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ko başla sen

Alıntıları Göster
    Kal Of Duty oyna sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: john_cena1

Arkadaşlar konu şu ben birçok oyunu 50 kere bırakmış biriyim. Aslında şöyle metin2 gibi ilk zamanlar lvl atlaması zevkli olan ve skilleri fln olan silkroad gibi bir oyun arıyorum bildiğiniz tüm oyunları yazın ama lütfen indirmeli lvl li ve özellikle kasması zevkli bir oyun söyleyin knight haric :D

indirmeli oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky1920

quote:

Arkadaşlar konu şu ben birçok oyunu 50 kere bırakmış biriyim. Aslında şöyle metin2 gibi ilk zamanlar lvl atlaması zevkli olan ve skilleri fln olan silkroad gibi bir oyun arıyorum bildiğiniz tüm oyunları yazın ama lütfen indirmeli lvl li ve özellikle kasması zevkli bir oyun söyleyin knight haric :D

indirmeli oyun?
    Kendilerini mutlu etmek için saçma yorumlar yapan arkadaşlar gibi yapmak yerine oyun önererek yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim skyrim güzel ayrıca marioyu deneyip tavsiye edenlere de teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Çanak çömlek oyna sen

• quote:

Kendilerini mutlu etmek için saçma yorumlar yapan arkadaşlar gibi yapmak yerine oyun önererek yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim skyrim güzel ayrıca marioyu deneyip tavsiye edenlere de teşekkürler

Arkadaşım alınma bence bu noktada. Zira 50 oyundan vazgeçecek kadar seçiciysen ve tavsiye istiyorsan gerçekten zor adamsın. Zira bunların arasında Mw bf vb birçok oyun vardır eminim. Dolayısı ile verilen tepkilerde normal. Hani konuyu şu tarzda ne önerirsiniz diye sorsan amenna. Ama öyle bir giriş yapmışsınki cevaplar gayet normal.

Bence son zamanların en güzel oyunları Mw3, BF, Sırf ortalığı dağıtmak istiyorsan Serious sam 2 hd, Araba yarışı katagorisinde ise Race driver grid, Assassins creedi en başından oynayabilirsin,

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Arkadaşım alınma bence bu noktada. Zira 50 oyundan vazgeçecek kadar seçiciysen ve tavsiye istiyorsan gerçekten zor adamsın. Zira bunların arasında Mw bf vb birçok oyun vardır eminim. Dolayısı ile verilen tepkilerde normal. Hani konuyu şu tarzda ne önerirsiniz diye sorsan amenna. Ama öyle bir giriş yapmışsınki cevaplar gayet normal.

Bence son zamanların en güzel oyunları Mw3, BF, Sırf ortalığı dağıtmak istiyorsan Serious sam 2 hd, Araba yarışı katagorisinde ise Race driver grid, Assassins creedi en başından oynayabilirsin,

Alıntıları Göster
    Metin2'yi okuyunca kahroldum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.