Şimdi Ara

OYUN HATA VERİYO.İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM ARKADAŞIN PCSİNDE OYUN Bİ ANDA ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI .
    PCDE NORTON YÜKLÜ BAŞTAN DİYİM

OYUNDA ÇIKAN HATA KODU ŞU :

FİLE CORRUPTED!
    PLEASE RUN A VİRUS-CHECK,THEN REİNSTALL THE APPLİCATİON.

2 FORMAT ATTI ARKADAŞ.FORMAT ATTIKTAN SONRA NORTONU YÜKLEMEDEN OYUNU TEKRAR YÜKLEDİ VE UPDATGE ETTİ YİNE AYNI HATAYLA KARŞI KARŞIYA.
    XTRAP DOSYASINI ZİPLEYİP ARKADAŞA GÖNDERDİM.YİNE AYNI SORUN.

İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lxcoln -- 6 Haziran 2006; 22:57:32 >

• walla hatadan anladıma göre virüs taramsından bi geçrin dio we sonra yeniden yüklein dio başnda da xtrap yazıyo hrhlde ondan kaynaklanıodr
  • KARDES WALLA BILGIM YOK OLSA ELIMDEN GELENI YAPARDIM ... bENDE AYNEN BOLE SORUNLARLA KARSILASTIM AMA CEVAP VEREN CIKMAMISTII EN SONUNDA 1 CAFEYE GOTURDUM FORMAT ATTI HERSYI BASTAN KENDI YAPTI OLDU(20M YE YAPTI)
  • NORMAL OYUNUN OYNANDIĞI GÜN ARKADAŞ NORTONDAN GEÇİRMİŞ PCYİ VE EPEY Bİ VİRÜS BULMUŞ.SONRA VİRÜSLERİ SİLMİŞ.ONDAN SONRA BU HATALAR ÇIKMAYA BAŞLAMIŞ.NORTONU YÜKLEMEDEN OYUNU KUR DEDİM .ARKADAŞ FORMAT ATMIŞ NORTONU YÜKLEMEDEN OYUNU KURMUŞ YİNE AYNI HATAYLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞ.

BİLEN BİRİ YOKMUDUR BU KONUDA BİZE YARDIM EDEBİLCEK.YOKSA ADAM OYUNU BIRAKCAM DİYO.:)
  • UP
  • virüs ğprogramı dosyayı klasör ü tamamen siler eger erişim yoksa klasöre xrap gibi o zmn çalıştırıcı uzantısını siler demekki virüs programın dosyayı sılmıs uzantısını. knight ı yenıdne yukle.
  • yukarıda zati 2 kere format attığını ve oyunu tekrar yüklediğini belirttim.yine aynı sorun var
    quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

virüs ğprogramı dosyayı klasör ü tamamen siler eger erişim yoksa klasöre xrap gibi o zmn çalıştırıcı uzantısını siler demekki virüs programın dosyayı sılmıs uzantısını. knight ı yenıdne yukle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SORUNU HALLETTİK BERABER ARKADAŞLA.YİNEDE ENGİN BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKRÜLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lxcoln -- 7 Haziran 2006; 0:30:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.