Şimdi Ara

Oyun içi anlık donma Sorunu Çok AciL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar ilk önce sistemi yazayım e2180 2.0 ghz cpu spot fanlı, 1 gb gts 450 ekran kartı , 3 gb ram 667 mhz , 550 w aerocool psu var.
    Şimdi sorunuma geleyim ben crysis 2 ve nfs undercover oynarken başıma geldi ve sürekli tekrar etmeye başladı şimdi oyun sırasında fps yüksek 30 üzerinde ancak birden 4-5 saniyeliğine ağır çekim gibi bir kasıyorki sorma çileden çıkarıyor insanı sonra düzeliyor crysis 2de daha da fazla sürüyor 10 sn civarında sizce sorun ne olabilir ekran kartı sürücüsü güncel,windows 7 32bit güncel.Arkadaşlar lütfen böyle bir sorunla karşılaşan ya da teknik anlamda bu işi bilen kişiler cevaplarsa sevinirim önerilerinizi bekliyorum bu arada kasma esnasında sıcaklıklarına baktım 65 civarı cpu da gpu da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinsanity-10 -- 13 Temmuz 2011; 23:35:57 >

• GPU nun 65 derece olması çok normal değil.Aynı kart bende var Sonic editions modeli ama sıcaklığım 55'i geçmiyor oyun oynarken. Buı yüzden belki ekran kartından kaynaklanıyordur. Grafik ayarlarını biraz düşürüp denedin mi ? Oyunlardan yapabilirsin.
  • Dostum 65 derece ısı da bildiğim kadarıyla problem olmaması lazım arkadaşlar bir de oyun esnasında cpu %100 kullanılıyor bununla bir ilgisi var mıdır ya da darboğaz olayıyla bir ilgisi olabilir mi lütfen bilen arkadaşlar yorum bıraksın teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

ARkadaşlar ilk önce sistemi yazayım e2180 2.0 ghz cpu spot fanlı, 1 gb gts 450 ekran kartı , 3 gb ram 667 mhz , 550 w aerocool psu var.
    Şimdi sorunuma geleyim ben crysis 2 ve nfs undercover oynarken başıma geldi ve sürekli tekrar etmeye başladı şimdi oyun sırasında fps yüksek 30 üzerinde ancak birden 4-5 saniyeliğine ağır çekim gibi bir kasıyorki sorma çileden çıkarıyor insanı sonra düzeliyor crysis 2de daha da fazla sürüyor 10 sn civarında sizce sorun ne olabilir ekran kartı sürücüsü güncel,windows 7 32bit güncel.Arkadaşlar lütfen böyle bir sorunla karşılaşan ya da teknik anlamda bu işi bilen kişiler cevaplarsa sevinirim önerilerinizi bekliyorum bu arada kasma esnasında sıcaklıklarına baktım 65 civarı cpu da gpu da...

Sorunun darboğaz...Ben de e2140 1,6 ghz nin yanına hd5750 koydum ve oyunlarda +30 fps de oynarken resmen oyunlar takılıyo...işletim sistemini dx11 den vazgeçerek xpsp3 yaptım takılmalar yok denecek kadar azaldı...zaten elimdeki sistemi (ekran kartı hariç) satıp üzerine bir miktar koyup x3 sistem kurmayı ve onu da x4 yapmayı ve şansım yaver giderse kapalı önbellegi de açıp phenom x4 gibi kullanmayı planlıyorum...

• Sorunu çözebildin mi
  • Tekrar xp sp3 döneceğim bi bakayım onda bu takılmalar olacak mı darboğaz konusunda haklısın galiba elime para geçince işlemciyi yenileyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

Tekrar xp sp3 döneceğim bi bakayım onda bu takılmalar olacak mı darboğaz konusunda haklısın galiba elime para geçince işlemciyi yenileyeceğim...

Intel çok pahalı , zaten dolar da resmen bize düşman..ben de ucuz olduğu için amd x3 kurmaya karar verdim.bu arada xpsp3 kurunca sonucunu bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.