Şimdi Ara

Oyun içi fps sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aschil

merhabalar. işteydim tüm mesajlarınızı okuyamadım.
    oradaki bilgilere dayanarak çıkarımda bulunamayız. oyun içi lazım.
    gpu kullanımı %99 olmalı.
    cpu kullanımı %70 altında olmalı.
    kabaca.
    Akşam 7den beri sıra bekliyorum, oyuna girebilsem sıcak sıcak onu da paylaşacağım; teşekkür ettim. Bu arada ilk ibare gpu ikincisi cpu kullanımı değil mi? (Resme bağlı konuşuyorum).
  • The Beatles kullanıcısına yanıt
    olmadı retail üzerinden deneyin. biliyorum herkes aynı durumda.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    2007den beri yokum piyasada retail wotlkdan sonra bitti benim için.

Oyun içi fps sorunsalı
    ekran kartı kullanım oranı %45. kart kendini kullanmıyor yani.
    ddu temizleme aracı ile bilgisayarı güvenli modda başlatıp ekran kartı driverı silin.
    güncel driver kurduktan sonra chipset drivelarınızıda kurun.
    harici grafik kartınızla oyunu çalıştırın.
    bu şekilde düzelmesi lazım.
    pm'ye istinaden.
    bu işlemlerin bir riski yok.
    ayrıca sıcaklıklarınız fazla. fpsi 60'a sabitleyinki kart cok ısınmasın.
  • Tekrardan merhaba;
    08/09
    Dün sistemi sıfırladıktan sonra ekran kartlarını söz konusu uygulama ile kaldırıp '' AMD '' nin sitesinden en güncel sürüm CRIMSON
    non-whql-64bit-nieg-radeon-crimson-16.2.1-win10-win8.1-win7-feb27
    ile önce harici ekran kartını bu son sürüm uygulama yardımıyla yükledim. Daha sonra Intel HD 3000 driveri da yine intelin uygulama indirme programı yardımıyla kurdum.
    Radeon uygulamasından her hangi bir uygulama yapmadım, güç seçeneklerinden her hangi bir değişiklik yapmadım ve oyuna girdim. FPS 30 ila 100 arası değişiyordu.(düşük grafik).

09/09
    1-Radeon uygulamasında '' Değiştirilebilir grafikleri yapılandır '' seçeneği çıkmayınca uygulamayı güncelleştirme istedim.
    '' Error 'Loadlibrary failed with error 1114' ''
    Bu hatayı aldım.
    2-Intel sürücüsünü kaldırıp bilgisayarı baştan başlattığımda Harici ekran kartım sorun verdi ve driver supportu açmadı (
    Onboard olmadan harici driver güncelleştirmesini denemek istemiştim uyumsuzluk olur diye)
    .
    3- Tabiki onboard driverini tekrardan kurup bilgisayarı açtım. Bilgisayarın güç seçeneklerini maximize edip driver güncellemesi sırasında bu hatayı aldım.Oyun içi fps sorunsalı

quote:

https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7610m

Kurmanız gereken sürücü bu sayfada. Amd ekran kartınıza olan desteği kestiği için eski sürücüyü kurmak zorundasınız.

DARSH isimli arkadaşın bu yorumunu dikkate almamışım, şu an bahsettiği versiyonu indirdim, driverleri reinstall etmeyi deneyeceğim... Teşekkürler Darsh

• Şu andan itibaren işleri daha fazla karıştırmamak için müdahale etmeyeceğim ve yardımlarınızı bekleyeceğim.

intel/Radeon ayarları ve Amd catalyst control center'dan yapmam gereken şeyleri adım adım anlatır mısınız?

Çünkü her müdahale ettiğimde sorun çıkacak diye korkuyorum, şu an intel hariç diğer iki uygulamada da güncelleştirme gözüküyor ikisini de yapmalı mıyım? Oyunu harici ekran kartında çalıştırmak için her iki uygulamadan da işlem yapmalı mıyım? Intel uygulaması üzerinden yapmam gereken ayarlar neler?

Oyun içi fps sorunsalıOyun içi fps sorunsalıOyun içi fps sorunsalıOyun içi fps sorunsalıOyun içi fps sorunsalıOyun içi fps sorunsalıOyun içi fps sorunsalıOyun içi fps sorunsalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 9 Eylül 2019; 13:27:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Hayır aslında her hangi bir değişiklik yapmadım; madem güncelleme gerekmiyor o zaman yapalım.
    Geçişli grafiklerden oyunun harici ekran kartı ile çalıştırılmasını sağlar ve pili yüksek performansa alırım yalnız çeşitli yerlerde pek çok fikir var şu ayarlarla ilgili bu oyun için; sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz basic bir şablon varsa yardımcı olur musunuz?

Oyun içi fps sorunsalı

• Son olarak şunu sormak istiyorum. Onboard ekran kartı olmadan oyun daha randımanlı çalışır mı? Görsel açıdan düşük çözünürlük anlamına mı geliyor bu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.