ARkadaslar oyun icinde sizde lag yasıosanız. skill animasyonlarınızda donmalar oluyosa. spike lar yasıosanız . sizde official forumda oyun klasoru icindeki loglarınızı postlarsanız sorunun daha hızlı cozulmesine katkıda bulunmus olursunuz
faydali bilgi tesekkurler. Buna ihtiyacim vardi gercekten.
Lag yaşamayanlar da normal oyunlarda istediği gibi oynayıp yenilebilir. Arka arkaya 3 kere yenildim loss forgiven verdi. Halbuki kimsede lag yoktu hakkımızla yenildik.
quote:
Orijinalden alıntı: chicheck
ARkadaslar oyun icinde sizde lag yasıosanız. skill animasyonlarınızda donmalar oluyosa. spike lar yasıosanız . sizde official forumda oyun klasoru icindeki loglarınızı postlarsanız sorunun daha hızlı cozulmesine katkıda bulunmus olursunuz
peki bu toplu bi çozummu yoksa ben gönderdim benimkini çözecekler gibi bişimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: T-Bone Walker
Lag yaşamayanlar da normal oyunlarda istediği gibi oynayıp yenilebilir. Arka arkaya 3 kere yenildim loss forgiven verdi. Halbuki kimsede lag yoktu hakkımızla yenildik.
Böyle yaparak gerçekten sıkıntı çekenlere köstek olmuş olursunuz sonra da yok riot neden böyle yaptı neden şöyle yapmıyor diye söyleniriz gereksiz iş yükü yaratmamak lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: cm_orhan
quote:
Orijinalden alıntı: chicheck