Şimdi Ara

Oyun içi video kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara tonla program vardı.Oyunu kayıt edip sonra tekrar izlemek vs için şuan hangilerini önerirsiniz?

• konu takip bende arıyorum
  • Tr.op.gg adresinde oyun başlarken nickini yazıp ekrana alırsan, lolnexus tarzı takımınların özelliklerini gösteriyor. ve üst kısımda kaydet diye bir yer var. Oraya bastığın zaman oyunun bitene kadar kayıt ediliyor. Bittikten sonra maç sonucunun olduğu kısımda replay tusuna basarak dosyayı indirip izleyebilirsin. 3 dk geriden kaydettiği için oyun bittikten 3-3,5 dk sonra hazır replay.
  • Mklol kullan jungle timerlar felanda var baya işlevsel ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baron replay
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Ben tekrarı indiriyorum birkaç kb'lık bisey. Onu nasıl açacağız detaylı anlatabilir misiniz bir türlü yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Op.gg'den kaydetmek daha kolay gibi. İzlemek için bat dosyası indiriyor, açınca izleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skinspotlight replay kullan. Kolay güvenli . Bir de istediğin bölümü almak için fraps ya da skin spotlight camera tool kullanabilirsin. Edit için ise sony vegas pro tercihimdir ama movie maker bile kullanabilirsin. Baron replay güncellendimi bilmiyorum ama güncellendiyse onu kullan replay için.
  • baronreplay veya kendi hareketlerinide inceleyeceksen obs
  • Ben camtasia ve bandicam denedim ama oyun hep siyah ekranda kalıyor bir türlü çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.