Şimdi Ara

Oyun için AMD FX8350den hangi intel işlemciye geçmeliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Yorumlardan sonra ben de vazgeçtim çünkü o kadar bütçe ayırmamalıyım şu anda.

Phenom2 965ten fx8320-8350'ye + 5850den r9 270x veya r9 280(sapphire 3gb 384bit modeli 650 küsürlerde şu anda)'e geçsem nasıl olur? Şu halde world of tanks'ı bile en düşük ayarlarda oynamaya başladım artık.

Ayrıca hdd(sata2 caviar black) neredeyse 7 senelik, etkisi olur mu acaba? Seagate'in sata3 modelleri uygun gibi(ssd alamam o bütçe ekran kartında).

Ne dersiniz?

Hard diskin oyun performansına etkisi olmaz. Yüklenme sürelerine olur sadece. Hard diskinize low level format atarak temiz bir şekilde işletim sistemini kurarsanız performansı kaydadeğer biçimde artacaktır. Sata2 olması düşük hızda çalışacağı anlamı da taşımaz. Yeni hard disk kapasite ihtiyacınız yoksa gereksiz bir masraf olacaktır zannımca.

Phenom II x4 965 Black Ed. R9 280i 4GHz'de besliyor zaten. Yeni işlemci masrafına girmeyin boşuna. Hangi ekran kartını alacağınız sorusuna yanıt veremeyeceğim kartlara yakın zamanda bakmadım ama 280i alsanız bile darboğaz yaşamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence çok saçma bir yaklaşım olur sırf bir iki oyun için sistemi degiştirmeyin derim.Çıkan oyunların çoğu hep optimize özürlüsü zaten buna yapacak tek şey update ve patchleri beklemektir.Bence hiç masrafa girmeyin alt tarafı bir oyun yani Dying Light için 1.4 update vardı birde Amd için kasma ve donma gideren c.rack fix onları dene derim Bende FX-4100 var bende takılma donma çok oluyordu patch ve fix yapınca ultrada 50 fps 1920*1080p de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.