Şimdi Ara

Oyun için bilgisayar topladım. Satın almadan önce YORUMLARINIZI istiyorum + sorularım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CRykiLLeR

Arada 50 değil 130 lira fark var yalnız :)

1506-1453 = 53 TL , ben mi yanılıyorum hocam
  • Kasadan söz ettiğimiz için, kasaların arasındaki fiyattan söz ettiğinizi sanıyordum.

Benim topladığım sistem hem ucuz oldu, hem de bazı parçalardan vazgeçmem gerekmedi. Böyle iyi olduğunu düşünüyorum.

Ama ilerde, şu alacağım kasayı satıp da sizin dediğinizi alabilirim tabi. Öneri için sağ olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRykiLLeR

Kasadan söz ettiğimiz için, kasaların arasındaki fiyattan söz ettiğinizi sanıyordum.

Benim topladığım sistem hem ucuz oldu, hem de bazı parçalardan vazgeçmem gerekmedi. Böyle iyi olduğunu düşünüyorum.

Ama ilerde, şu alacağım kasayı satıp da sizin dediğinizi alabilirim tabi. Öneri için sağ olun

siz de sağolun hocam . bana göre giç kaynağı ve kasa pc nin kalbi olduğu için hep fazla titizlik gösteriyorum
  • Sistem toplamak isteyenler yeni konu açsanız hem daha net ve hızlı cevap alırsınız hem de adamın konusunu işgal etmezsiniz.
  • Arkadaşlar aklımda tek 1 soru kaldı. Saçma gibi gelebilir ama bir bilen yanıtlarsa sevinirim;

Benim alacağım anakart, (DDR3 2000(O.C.)/1600/1333/1066 Hz) ramleri destekliyormuş. Ama benim alacağım ram'in bellek hızı 1866MHz. Bu durumda belleği çalıştırmaz mı?

Alacağım ram bu GSKILL F3-14900CL8D-4GBXM
    Anakart ise bu ASUS M4A87TD/USB3
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katat -- 29 Ocak 2012; 8:21:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.