Şimdi Ara

Oyun için host arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlarla beraber teker teker oynadığımız bir oyunu çoklu oynamaya karar verdik ve bunun için oyunda bir server açtık.Fakat server tek kişinin bilgisayarına bağlı olduğu için bizim yazdıklarımız 10 dakika sonra gidiyor, yaptığımız eylemler hiç bir sonuca varmıyordu.Biz de bunun için çareyi host kullanmakta bulduk.

-Şimdi öncelikle uyduruk bir oyunu oynamak için hiç birimiz host'a para yatırmak istemediğinden ücretsiz
    -Domain problemi çekmemek için İD üzerinden bağlanabileceğimiz (eğer istediğimiz zaman bağlanmamızın başak bir yolu var ise o da olur)
    -Yükleyeceğimiz dosya küçük olduğu için alanı fazla önem taşımıyor
    -.exe veya .jar kaldırması lazım ki oyunu rahatça oynayabilelim
    -Son olarak da 2GB+ RAM işimizi gören en düşük miktar

Bu şartlara uyan tekrar belirteyim ücretsiz bir host bulabilir miyiz.Kısacası host'u Dedicated Server gibi kullanmak istiyoruz.
    Ben böyle bir şey olacağına pek imkan vermesem de eğer bildiğiniz varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• UP UP :D
  • UP UP
  • bunun ıcın VPS server almalısınızkı kımse sıze ucretsız bu hızmetı saglamaz kı bunun ıcın alan adı almanızada gerek yok ıp uzerınden baglanırsınız ama bır VPS almanız kesınlıkle zorunlu sızın ıcın cunku senın dedıgın gıbı hostu server gıbı kullanmak olanaksızdır.

karar verıpte bır VPS alamak ısternenız pmden bana ulasın yardımcı olurum ıyı oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.