Şimdi Ara

OYUN İÇİN İNTELMİ ALMALIYIM AMD Mİ..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana kalırsa intel alınmalıdır!! (( en azından intelin oc potansiyeli var..80dolara e2160 alınır.. hızı 3.2ghz 'e aşırtılır.. paşalar gibi oyun oynanır.. ))
  • AMD mi intelmi demişsinde soru nvidiamı atimi olsa konudaki mantığı anlayacaktım. işlemcinin oyuna etkisi bir yere kadar asıl önemli konu ekran kartıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeBZeLorD

arkadaşlar ben sistemi yenilicem oyun için ama benim aklımda intel core duo 3.0 ghz 4 çekirdekli işlemci var.kimisi AMD den şaşama kimileride İNTEL den şaşma diyor.birde bunun yanında 640 mb nvidia 326 bit ekran kartı birde 4 çekirdek uyumlu anakart 330 ytl den başlıyormuş.bu sistemi almayı düşünüyorum bir tek işlemcide takıldım sizce AMD mi yoksa İNTEL mi almalıyım şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım eğer ciddi bir soru ise İntel tabanlı bir sistem al ama buradan tavsiyeler ile al. Öyle intel mi AMD mi diye sormakla olmaz.

Bunun dışında 3GHz Core Duo 4 çekirdek diye bir işlemci üretilmedi ve üretilmeyecek te.

CoreDuo serisi işlemciler öncelikle diz üstü bilgisayar işlemcisidir ve 4 değil çift çekirdeklidir.

4 Çekirdekli işlemci serisi ise Core2Quad dır. Onların da 3GHz olanları çooook pahallı.

Ekran kartına gelince ise 640MB 320 bit lik NVidia 8800GTS 640MB vardır ki bunun yerine 512MB 8800GT alman yararına olacaktır.

Bunun dışında 100$ a bile 4 çekirdek destekleyen anakartlar mevcut. Ben MSI P35 Neo2 FR(FIR) kullanıyorum. 240 liraya almıştım şimdi 200 lira falan sanırım.

Kısacası bilgisayar hakkında çok fazlabilgin yok. Buraya yazdıklarınla bir bilgisayarcıya gidersen kekliği düz ovada avlar lar şarkısını çalmaya başlar esnaf.

Bu nedenle bütçeni yaz ona göre parçaları belirleyelim. Sana ise bunları satın almak ve zevkini sürmek kalsın.

quote:

Orjinalden alıntı: İSKORPİT-X

Regal in bir reklamı var adama en sonunda tokatı atıyoo.....

OYUN İÇİN İNTELMİ ALMALIYIM AMD Mİ..?

BUNU ALMASSAN TOKATI YERSİN.Ama paran çok diyosan intel al derim.1000$ işlemcisi var al bak keyfine

İSKORPİT-X E GÜVEN

İyi de AMD de 1000$ a satıyor. Ne olmuş yani.

• Bu arada ekran kartını söylemişsin kesinlikle 8800 gt 512 mb almalısın o/c ile ultraya bile kafa tutuyor.
  • bu soru artık mazide kalmış bir soru.eskidendi o işlemcinin katkısı amd athlon lar pentiumlardan daha iyiidi.
    ama artık oyunlar ekran karttlarına bakıyorlar. 75 dolarlık bir amd 4000+ x2 işlemcisi bile oyunlarda size yeter. ben kullanıyorum bu işlemciyi işlemciden yana hiçbir sorun yok. ram lerin fiyatlarıda ucuzlamış.
    artık ekran kartın nr kadar iyiise o denli iyidir oyun performansı.
  • herşey için intel
  • amd style
  • c2d ile intel öne geçti bence.p4 zamanında amd alsaydın olurdu ama şimdi kesinlikle intel
  • YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER benim bütçem 1200 ytl yani diyorumki son s,stem parça alayım beni windows 7 ye kadar götürsün onun için 3.00 ghz 4 çekirdekli tercih ettim fiyatıda 350 ytl.bu bütçeye daha uygun bi sistem tavsiye edermisiniz.beni vistadan sonrasına götürecek bir sistem. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.