Şimdi Ara

Oyun İçin KLAVYE (fifa vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa oynarken özellikle online oynarken 5 tuşa birden basmam gerekiyor ve klavyenin aynı anda 5 ini de algılaması gerekiyor.Şuan kullandığım klavye en fazla 4 tuşu birden algılıyor.Dolayısıyla işimi tam olarak görmüyor..eski klavyem hp idi ve 5 tuşu rahatlıkla algılıyordu ama ben her klavye öyledir zannıyla onu vermiştim birisine...

neyse sadede gelecek olursak fiyatı uygun, kablolu ve 5 tuşu birden algılayabilen klavye tavsiyelerinizi bekliyorum.

hekes tavsiye edebilir de özellikle oyun oynayanlardan oyun oynayanların içerisinden de pes veya fifa oynayanların tavsiyelerini bekliyorum:)

• şiddetle ms sidewinder x4 öneririm aynı anda 26 tuşa basılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus1337

şiddetle ms sidewinder x4 öneririm aynı anda 26 tuşa basılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeus1337

şiddetle ms sidewinder x4 öneririm aynı anda 26 tuşa basılabiliyor

hocam o bizi baya aşar:) bana 5 tuşu birden algılasın kafi:)

daha uygun bütçeli daha mütevazi ama işimi görecek bir klavye önerseniz çok memnun olurum.
  • Buraya uçuk teklifler gelicek şimdi fakat sen en iyisi git 60 tlye xbox 360 gamepad al klavyeyle felan uraşma.
  • Oyun fareleri ile normal fareler arasında ne farklar var.

Ben hep normal fare kullandım, 5-6 butonlu kablosuz fareler de var
    Fonksiyonlu bir fare istiyorum, bunun ille de oyun faresi mi olması gerekiyor

m705 de karar almıştım ama optik problemi varmış, şimdi vx nano mu veya m305 mi alsam
    derken A4 XG 760 gördüm, iyice karıştım
  • Klavye ile Fifa oynanmaz. Eğer zevk alarak Fifa oynamak istiyorsan Gamepad ile oynamalısın. XBOX 360 Controller'a bakmanı öneririm.
    Klavye olarak uygun bütçeli bir oyuncu klavyesi arıyorsan A4 TECH X7-G800MU'ya bakmanı öneririm. Aynı şekilde mouse olarak da A4 Tech'in oyuncu mouselarına bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Klavye ile Fifa oynanmaz. Eğer zevk alarak Fifa oynamak istiyorsan Gamepad ile oynamalısın. XBOX 360 Controller'a bakmanı öneririm.
    Klavye olarak uygun bütçeli bir oyuncu klavyesi arıyorsan A4 TECH X7-G800MU'ya bakmanı öneririm. Aynı şekilde mouse olarak da A4 Tech'in oyuncu mouselarına bakabilirsin.

uzun süredir bir kaç fifa serisi eskitmiş biri olarak açıkçası o kısma katılmıyorum.Gamepad ile daha iyi oynanıyo olabilir ona bişey diyemem ama klavye ile de müthiş oynandığını hem kendimden hem başkalarından biliyorum.

tabi önerin için teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar, ben de eski klavye FIFA'cısı olarak klavye arayışındayım ama ciddi ağırlık gamepad ile oynadığından konu başlığını görünce tavsiyenizi almak istedim :) Memnun olduğum eski model Rampage KB-R01 klavyemin bazı tuşları basmıyor artık ve yeni klavye almak istiyorum. FIFA oynarken denediğiniz ve f/p olarak gördüğünüz bir klavye varsa tavsiyenizi değerlendirebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.