Şimdi Ara

OYUN İCİN LAPTOP İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmR_3153

i7-720qm var ben de çok feci ısınıyor.sanırım satacağım imzamdaki laptopu yerine casper alacağım.i7-640m 720qm'i çok pis tokatlar.

İ7-720qm i7-740qm serisindeki en büyük problem aşırı ısınma. Hp,asus,toshiba vs.. farketmez ne olursa olsun ısınır üretim teknolojisinden dolayı. Eğer imkanınız var ise i7-640m modeline geçiniz ısınma problemleri sona erecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master35

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

i7-720qm var ben de çok feci ısınıyor.sanırım satacağım imzamdaki laptopu yerine casper alacağım.i7-640m 720qm'i çok pis tokatlar.

İ7-720qm i7-740qm serisindeki en büyük problem aşırı ısınma. Hp,asus,toshiba vs.. farketmez ne olursa olsun ısınır üretim teknolojisinden dolayı. Eğer imkanınız var ise i7-640m modeline geçiniz ısınma problemleri sona erecektir.

casper'dan şüphem var ama bu ısınma beni aşırı rahatsız ediyor.eğer satabilirsem deneyecğeim artık casper'ı.zaten 4 çekirdek kullanan bir uygulama kullanmıyorum.sadece hızlı olsun yeter.pek oyun da oynamıyorum.oyunları ps3'te oynuyorum zaten.casper'ı düşünüyorum bakalım nasıl bir bilgisayar

• Bugün casper bayine gittim. CNL.I640-6M35P modelini aldım. Cuma günü ellime geçecek bilgisayar. Zaten işlemci ve ekran kartları performans sıralamasında I740 dan daha üst sıralarda. Isınmaması ve ekran kartının onboardla tek tuş sayesinde yer değiştirebilmesi çok iyi. Master35 senin vrdiğin bilgiler sayesinde b laptobu seçtim. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murahat

Bugün casper bayine gittim. CNL.I640-6M35P modelini aldım. Cuma günü ellime geçecek bilgisayar. Zaten işlemci ve ekran kartları performans sıralamasında I740 dan daha üst sıralarda. Isınmaması ve ekran kartının onboardla tek tuş sayesinde yer değiştirebilmesi çok iyi. Master35 senin vrdiğin bilgiler sayesinde b laptobu seçtim. Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun iyi bir seçim yaptın emin olabilirsin. Sende kişisel görüşlerini paylaşırsan sevinirim
  • Elime bir geçsin. Pes 2011, Need For speed 2011, Prince Of Persia 5 gibi oyunlarda deneme yapar haber veririm.
  • alet sesli çalısıyor bendede vardı ı 620 modeli deiştirdim lg aldım fan sesi rahatsız ediyor sessiz ortamlarda söliyimde baştan
  • Hocam haklısın çok sessiz ortamlarda fanın çalıştığını anlayabiliyorsunuz fakat kesinlikle uğultu şeklinde değil hafif bir ses yada bana öyle geliyor bilmiyorum yani sırf bu yüzden almayacak olan varsa onun tercihi saygı duymak lazım
  • CN-VTI640A. Bunun da ekran kartı GT 420 M
    Casper inceleme sayfasına yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihofistanbul -- 20 Ocak 2011; 15:29:55 >
  • klasik ekranı dışında iyimiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.