Bildirim
Oyun için laptop önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
bu ssdli i5 model yerine yeni nesil i7 işlemcili daha iyi olmaz mı haswell olan -
Ssd nin ne gibi avantajları oluyor ki ? Birde i7 lerde ssd takmıyorlar mı ? hep i5 lerde görüyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ernestitoo
Ssd nin ne gibi avantajları oluyor ki ? Birde i7 lerde ssd takmıyorlar mı ? hep i5 lerde görüyoruz.
Dostum ssd bilgisayarı aklının alamayacağı kadar hızlandırıyor. Ssd'siz bilgisayarları elime alamıyorum artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RaistlinXX
quote:
Orijinalden alıntı: ernestitoo
Dostum ssd bilgisayarı aklının alamayacağı kadar hızlandırıyor. Ssd'siz bilgisayarları elime alamıyorum artık.
O zaman bende ssd li bir laptop bakayım en iyisi :)
-
Ben genelde i7lerde görüyorum. Normal hard diskte açılış süresi 15 sn civarındayken ssdde 5 6 sn oluyor. -
Hocam o zaman i7,ssd li,haswell işlemci bir pc önerir misiniz ? Bütçemi 3000 tl ye kadar zorlayabilirim. -
ssdsi yok ama kesinlikle çok güzel bir bilgisayar:http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe047xtr-core-i74700mq-8gb-750gb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos/p_49582/ -
quote:
Orijinalden alıntı: treqdscv
ssdsi yok ama kesinlikle çok güzel bir bilgisayar:http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe047xtr-core-i74700mq-8gb-750gb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos/p_49582/
Özellikleri müthiş ama MSI servisi biraz sorunluymuş,o yüzden biraz ürkek yaklaşıyorum MSI ya :) -
Servis açısından her firma sorunlu (: Asus bilgisayarımı servise göndermiştim hoparlör kablosunu bozdular. Sonra tekrar gönderdim işlemciyi bozdular, düşünün yani (: MSI'da böyle bir şey olduğunu duymadım hem MSI servisine bilgisayarı kendiniz götürürseniz sıkıntı çıkmıyor edindiğim tecrübelere göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X