Şimdi Ara

Oyun için ne dersiniz ? 5Hv2 kullanan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda sürü ile kulaklık var ve özellikle hem oyunda hemde müzik dinlerken en iyi performansı almak istiyorum şimdi geleyim asıl soruma;

Kulaklıklarda Frekans aralığı ve SPL göz önüne çıkıyor oyunlarda en iyi sesi almak, net bir şekilde ayırt edebilmek için bu özelliklerin nasıl olması gerekir örneğin;

Sennheiser HD 215 Frekans Aralığı: 12Khz.... 22000Khz ve 112dB en iyi oyun kulaklığı olarak söylenen SteelSound VH5 de ise 16khz.....26000Khz ve 110dB şimdi baktımızda en düşük sesi almak için frekans aralığında olabilidiğince düşük yani HD 215 gibi olması gerekmezmi ? fakat vh5 tede 7.1 kanal ses var tabiki :D fakat fiyatı baya yüksek ve HD 215 te ise Total Harmonic Distorion (THD) ki bu özellik yanlış bilmiosam çok önemli 0,2 şeklinde fakat VH5 te ne olduğunu bilmiyorum. Benim sorum bu 2 özelliğin hangi konumda olması. Bu arada bu 2 kulaklığıda kullanan birileri varmı ? şurası iyi şusu kötü falan

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Teşekürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceX -- 22 Mart 2008; 0:07:43 >

• müzik için hd215 kullanıyorum. detay

muhteşem.
  • merhaba, elimde sıfır 2 yıl garantili philips shl5001/10 kafabantlı kulaklık var, düşünrsen mesaj atarsınhttp://forum.donanimhaber.com/m_59421127/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59421127

Oyun için ne dersiniz ? 5Hv2 kullanan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.