Bildirim
oyun için notebook bütçem max. 1700 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lenovo z500 , asus k56cb, indirimle 1750 tl civarında lenovo y500 gibi ürünlere bakabilirsin. Kullanıcı bölümleri mevcut ; kalite, soğutma , oyun performansı vs. gibi konular hakkında bilgi edinebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0110
arkadaşlar genellikle oyun oynamak için bir notebook arıyorum.ısınma problemi olmazsa sevinirim.başlıkta da belirttiğim gibi maximum 1700 tl bütçem var.lütfen önerilerinizi yazar mısınız.ama freedos istemiyorum.
hocamhttp://www.teknosa.com/...s-k56cb-xo032h-notebook elimde asus çek var sana 1315 e gelir teknosadan alırsan
bu da 1600 müş 1400 e alırsınhttp://www.teknosa.com/...s-k55vj-sx235h-notebook
-
asus k56b nin işlemcisi 1.7 ghz battlefield 3 gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda kasar mı acaba ? -
İnternette araştır ultrada bile oynayanlari görursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani 1.7 ghz sorun olmaz mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0110
yani 1.7 ghz sorun olmaz mı ?
z500 al derim çünkü 1.7 ghz şimdi pek sorun çıkarmaz belki ama ileride kesin sorun çıkarır. -
biraz daha fiyatta cıkıp msı ge60 düşünün bence -
1.7 ghz sorun çıkarmaz çünkü gerektiğinde otomatikmen 2.7 ghz olabiliyor. Biraz önce gördüm lenovo 1.600 den 1400 e düşmüş . Artık lenovo z500 de alınabilir. İkisini yan yana koyun hangisi hoşunuza giderse onu alın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavexle -- 29 Haziran 2013; 12:51:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cavexle
1.7 ghz sorun çıkarmaz çünkü gerektiğinde otomatikmen 2.7 ghz olabiliyor. Biraz önce gördüm lenovo 1.600 den 1400 e düşmüş . Artık lenovo z500 de alınabilir. İkisini yan yana koyun hangisi hoşunuza giderse onu alın derim.
hangi mağazada düşşmüş 1400 e. -
quote:
Orijinalden alıntı: alkskbjk
quote:
hangi mağazada düşşmüş 1400 e.
Vatan. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alkskbjk
quote:
hangi mağazada düşşmüş 1400 e.
Vatan.
Sağol.Bence tam almalık büyük ihtimalle yarıın alıcam.
-
peki bu model nasıldır ;
http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-8gb-notebook-urun8678.html -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X