Oyun için yeni sistem topluyorum kaliteli ucuz ve ileriye yönelik bir bilgisayar almak istiyorum bu konuda bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Bir kaç önerilere bakarak kafamda tasarladıgım PC.
Intel Q6600 HD 4870 Seagate 250gb 16mb cache (Kod:410AS) *2 (Raid 0) Cooler Master RC690 600W Crucial Balistix ya da Kingston hyperx DFI Lanparty Dark X38-T2RB ya da Biostar T-power I45
Tek korkum şimdi onlarca para harcayıp 2-3 yıl sonra eski performansı alamamak olacaktır.Peki bu PC ileride de beni mutlu edermi sizce?Bilgilendirirseniz sevinirim.tşekkürler
İşlemciyi AMD Athlon 64X2 6000+(3.1)GHz ile değiştir Anakart ı Gigabyte MA 770 DS3 ile değiştir Ekran Kartı güzel. Harddisk i Seagate 500 GB 32 MB cache NCQ ile değiştir Ram Crucial Balistix 2*2 GB 800 Mhz yada 1*2 800 Mhz al Kasa güzel.
ramleri crucial ballistix yapın.o iki anakartıda kullandım ikiside iyi anakartlar ama bana sorarsan tercihim dfi olur(dfi lp dk p45 t2rs plus da olabilir)
onerilerinz icin tskkurler yakin zamanda alicam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme