Şimdi Ara

Oyun için sistem tavsiye/vatan pc'den (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eyv hocam sağolasın öyle yaparım o zaman. arada adobe after effect kullanıyorum da o yüzden ram ram diye direttim biraz :D
  • byldz B kullanıcısına yanıt
    Kararınız nedir hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JustBoxing J kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    AMD 3600-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B450M-A PRO MAX-OCZ 500GB NVME-CORSAIR 16 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-3600-msi-rtx2060-super-ventus-gpoc-b450m-a-pro-max-ocz-500gb-nvme-corsair-16.html

ryzenli sistemi düşünüyorum dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBoxing

Ayrıca, monitör olarakta tercih ettiğiniz monitö VA panel. Viewsonic Xg2405 modeline bakabilirsiniz, IPS paneldir. Youtube'de Teknoseyir'de incelemesi mevcut göz gezdirin derim.
    Tavsiyenin böylesi. Cidden VA panelmiymiş? Az daha alıyordu adam.
  • XGL X kullanıcısına yanıt
    Bildiklerimi elimden geldiği kadarıyla aktarıyorum. Va panel ile IPS arasındaki renk doygunluğu farkından dolayı böyle bir bilgi verdim. Eleştiriden önce sen de tavsiye verseydin de tavsiyenin kralını görseydik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBoxing

Bildiklerimi elimden geldiği kadarıyla aktarıyorum. Va panel ile IPS arasındaki renk doygunluğu farkından dolayı böyle bir bilgi verdim. Eleştiriden önce sen de tavsiye verseydin de tavsiyenin kralını görseydik.
    Verdiğiniz cevapta herhangi bir bilgi vermemişsiniz. VA paneli direk eleyip neden belirtmeden ips önermişsiniz. Va panel ile ips arasında renk doygunluğu değil tutarlılığı farklı. Bunun yanında bir sürü farklı değişkene göre va,tn veya ips seçilebilir. Bende xg2405 yerine herhangi bir monitör önerebilirdim fakat niye önerdiğimi söylemez isem sadece yorum kirliliği olur. Konu sahibi arkadaşta monitörü ne amaçla kullanacağını belirtirse ona göre değişik öneriler gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGL -- 22 Nisan 2020; 10:53:15 >
  • merhabalar ben kafama takılan bir konu için yazmak istiyorum henüz donanım haberde yeniyim bu yüzden yanlış yaptığım bir şey olursa şimdiden özür dilerim..
    konu şu ki
    ben Vatan Bilgisayardan hazır bir sistem almak istiyorum ve şu sistemler arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz lütfen?
    www.vatanbilgisayar.com
    AMD RYZEN5 1600 / A320 ANAKART / 8GB RAM / 480 GB SSD / 4GB RX5500XT Free-dos / - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gaming-vtnel-01-gaming-vtnel-01.html

www.vatanbilgisayar.com
    AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-2600-asus-rx580-o8g-prime-b450m-k-wd-1tb-disk-crucial-8gb-ram.html

www.vatanbilgisayar.com
    AMD R3 3200G-GIGABYTE RX570GAMING-GA-A320M-S2H-TOSHIBA 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r3-3200g-gigabyte-rx570gaming-ga-a320m-s2h-toshiba-1tb-disk-kingston-8gb-ram.html

max. bütçem 4500TL ve sadece GTA5 PUBG CSGO gibi oyunlar oynayacağım sizce hangi sistemi almalıyım?

Not: bu sistemlerden biri alınınca ram 16GB yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightmare0 -- 23 Nisan 2020; 8:8:44 >

• Ben de vatanbilgisayardan hazır sistemlerden bakanlardanım. 5-6 k aralığında birşey bakıyorum. Intel i5 ile amd sistem arasında kararsızım. Bu konuda intele yönelinmemesi söylenmiş, sebebini söyleyebilecek var mı? Dövizin bu nedenli yukarı eğilimli olması da fiyatların yakın zamanda artabileceğine işaret. Ne yapsak bilemedim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.