Şimdi Ara

OYUN İÇİN TOPLAMA PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütcem 2500-3000 tl arası gta 5 crysis 3 gibi en son çıkan oyunları oynatacak bir bilgisayar arıyorum . Vatan bilgisayar veya teknosa tarzı marketlerden gidip alabilecegim bir sistem önerirmisiniz toplama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcoskun

Arkadaşlar bütcem 2500-3000 tl arası gta 5 crysis 3 gibi en son çıkan oyunları oynatacak bir bilgisayar arıyorum . Vatan bilgisayar veya teknosa tarzı marketlerden gidip alabilecegim bir sistem önerirmisiniz toplama

monitör dahilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Arkadaşlar bütcem 2500-3000 tl arası gta 5 crysis 3 gibi en son çıkan oyunları oynatacak bir bilgisayar arıyorum . Vatan bilgisayar veya teknosa tarzı marketlerden gidip alabilecegim bir sistem önerirmisiniz toplama

monitör dahilmi?

2005 yılından kalma 19 inç hp monitör var uyumlu olurmu olursa monitör almama gerek yok

• quote:

quote:

quote:

monitör dahilmi?

2005 yılından kalma 19 inç hp monitör var uyumlu olurmu olursa monitör almama gerek yok

vga girişlidir. idare eder. ama görüntü olarak kayıp yaşarsın. monitör eklesek daha iyi oluır. yada sadece kasa yaparız monitörü ilerdede alabilirsin. karar senn.

• quote:

quote:

quote:

quote:

monitör dahilmi?

vga girişlidir. idare eder. ama görüntü olarak kayıp yaşarsın. monitör eklesek daha iyi oluır. yada sadece kasa yaparız monitörü ilerdede alabilirsin. karar senn.

Monitör de dahil olsun o zaman önerenilecegin bi sistem varmı

• toplamakla hiç uğraşma o bütçeye 500 TL daha ekle şunu al

İncelemesi:

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK YABGU

toplamakla hiç uğraşma o bütçeye 500 TL daha ekle şunu al

İncelemesi:

iyimiş

• burakcoskun B kullanıcısına yanıt
    o bütçeye çok iyi makinalar alırsın
  • harunindelen H kullanıcısına yanıt
    Peki bende bir soru ekliyeyim o zaman. 3500 TL bütçeye alabileceğimiz çok iyi makina/lar nedir hocam ?
  • Pro Plus P kullanıcısına yanıt
    Sadece kasa ise phoenix oblivion hariç hic bir hazir kasa alinmaz

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    fiyat/performans olarak daha iyisi vardır yoktur bilemem ama hiçbir işe yaramaz demek haksızlık. aşağıdaki özellikler bence gayet yeterli.

Intel Core i7-4790 3.6GHz 8MB Cache İşlemci
    8 GB Ram
    1 TB Hard Disk
    AMD R7 250 2GB Ekran Kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunindelen

fiyat/performans olarak daha iyisi vardır yoktur bilemem ama hiçbir işe yaramaz demek haksızlık. aşağıdaki özellikler bence gayet yeterli.

Intel Core i7-4790 3.6GHz 8MB Cache İşlemci
    8 GB Ram
    1 TB Hard Disk
    AMD R7 250 2GB Ekran Kartı

işlemciye rame bişey dediğim yok zaten oyun amaclı istiyor 3.000 tl bütçesi var. 730 yada 250 ne alaka.
  • harunindelen H kullanıcısına yanıt
    Hocam Selamalar,

Emeğine saygım sonsuz. Eline sağlık güzel seçenekler. Ancak ne olur gönderdiğin konfigleri --http://www.phoenix.com.tr/oblivion-serisi/ ile kıyaslama bile eğerki amaç FPS ise. Çünkü fps dediğimizde ciddi büyük farklılıklar olduğunu göreceksin.
  • Valla bende deli gibi Masaüstü toplamak istiyorum ama yön gösteren yok. Bütçem 3000-4000 arası.
  • Why_Not_Zoidberg kullanıcısına yanıt
    Sistem tavsiyeleri ne konu ac yardimlardan bunalirsin kendim cok biliyorum demem (her kim boyle derse bucak bucak kac egosunun esiridir)bölümde yardim ediyoruz pm atarsan da bende yardim ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.