Bildirim
Oyun icin uzun ömürlü laptop
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
i7 düsünüyorum gta5 far cry 4 oynayacagım ve video çekmeyi dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
full hd Video ,ses, oyun kayıt kutusu hazır mı , kaliteli mikrofon , kamera , ışıklar , arka fonlar , yansıtmak için folyolar , sen oyun oynarken diger islerini kontrol edeceğin diger dev ekran hazır mı, stüdyo hazır mı ? bunlar olmadan başlayan( binlerce oldu artık) gamerlar var ama izlenen yok adam açmış ekran video su ,oynamış 1 saat atmış youtube a 30 kişi izlemiş haliyle . Artık profesyonel olmayanlara bu alanda yer yok , kaliteli bi giris yap ve öyle devam et amatör başlarsan başladığınla kalırsın kardeşim. Ilk videonu cevrendekilere izlet 5 10dk yı geçmesin komedisi bol olsun. 3 saat oyundan 10dk cut yap 3 saati direk atma başarın söner yoksa.
Ya tabi digerleri hazir değil ama en önemlisi bilgisayar tabi önce bilgisayari aliyim digerlerinide alcam
Up i7 8 gb ram
2 gb 128 bit ekran karti
olmasi sart digerleri degisir böyle laptop lazim
-
i7 sana bir sey vermez. Şimdiden belirteyim boşa fiyati arttırır.Bit ne demek biliyor musun? 128 bit ekran kartı win 8.1 de 64 gözüküyor onu da bil. Ek olarak Türkiye gamer a doydu dikkatli ol.
Tamam dediklerin kafama yattı gamer olmam ama i7 şart
Yok onları begenmedim ve ekran kartı +860 m olsa iyi olur
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X