Şimdi Ara

##Oyun Kanalıma Destek Bekliyorum: CentilmenKoala## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet C

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Simitçi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadirony

quote:

İnt paketim olmadigindan kardesimden giriyorum ondan abone oldum yarin kendi hesabimddanda olurum sonrada videolari izlerim

Cansın! mutlu oldum

Oyunun sesini biraz kissan cok iyi olur ve yeni kulaklik bakiyosan benim kullandigim bitaneyi sabah atarim sana
    introyu hemn yapma biraz tanin ondan donra yap neden dersen hayran kitlen arttikca ozeni arttirirsan daha cok takipci gelebilir ama suan bu ozenin mukemmel gelecekte zaten istemeden degisebilirsin peki sen nerden biliyosun dersen derin(babamda oyuncu) orkun gibi kisilerle konusmuslugum var
    bide su galaxy miniye nasi dayaniyo kardesim anlamadim parmagiim agridi yazmaktan

Orkun hani şu Pewdiepie'ın çakması olan saygısız çocuk ?

Bi bitmediniz

Allah aşkına hiç mi videosunu izlemedin orkunun bildiğin pewdiepie'ın yandan yemişi

İkisinde takip ediyorumda
    Bizim orda ona esinlenmek denir

Bir insanı tıpatıp taklit etmeye esinlenmek denmez bence.Hem icraatları bununlada bitmiyor hile ile abone kasmalar.Büyük youtube kanallarına abonelerini gönderip iftira attırmak.Diğer kanallara yıldırma çabaları

Sen istediine inan adamin videolarini begeniyorum o bana yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnt paketim olmadigindan kardesimden giriyorum ondan abone oldum yarin kendi hesabimddanda olurum sonrada videolari izlerim

Cansın! mutlu oldum

Oyunun sesini biraz kissan cok iyi olur ve yeni kulaklik bakiyosan benim kullandigim bitaneyi sabah atarim sana
    introyu hemn yapma biraz tanin ondan donra yap neden dersen hayran kitlen arttikca ozeni arttirirsan daha cok takipci gelebilir ama suan bu ozenin mukemmel gelecekte zaten istemeden degisebilirsin peki sen nerden biliyosun dersen derin(babamda oyuncu) orkun gibi kisilerle konusmuslugum var
    bide su galaxy miniye nasi dayaniyo kardesim anlamadim parmagiim agridi yazmaktan

Orkun hani şu Pewdiepie'ın çakması olan saygısız çocuk ?

Bi bitmediniz

Allah aşkına hiç mi videosunu izlemedin orkunun bildiğin pewdiepie'ın yandan yemişi

İkisinde takip ediyorumda
    Bizim orda ona esinlenmek denir

Bir insanı tıpatıp taklit etmeye esinlenmek denmez bence.Hem icraatları bununlada bitmiyor hile ile abone kasmalar.Büyük youtube kanallarına abonelerini gönderip iftira attırmak.Diğer kanallara yıldırma çabaları

Sen istediine inan adamin videolarini begeniyorum o bana yeter

Peki.

• Takip eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Şu özenme işine benim bakış açım şudur ki: Biz bu adamları izliyoruz sonuçta ve istemesek de onlardan bir şeyler kapıyoruz. Olur ya da olmaz bilemem ama bir şekilde herkes birbirinden etkileniyor. Kaldı ki birebir kopya olan kanallar tutmuyor zaten.

Bu arada videoları olduğu kadar sık yükleyeceğim. Kanal için tasarım yapabilecek arkadaşlar yardımcı olursa da çok mutlu olurum

Seviyorum seni DH
  • Abone olduk bakalım . Takiptyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ProKiller06

Abone olduk bakalım . Takiptyiz

Teşekkür ediyorum hocam

Oyun ve kulaklık önerileri bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProKiller06

Abone olduk bakalım . Takiptyiz

Teşekkür ediyorum hocam

Oyun ve kulaklık önerileri bekliyorum.

hocam ben şunu kullanıyorum memnunum
    Tıkla
    yanınada bir mic alırsınız mükemmel bir sistem :D

• Eğer yanına biri lazımsa gelebilirim şimdilik orjinal alacak param yok.Yaş 15 sistem amd fx x6 6300 ekran kartı sapphire 7850 4gb ram felan
  • Herşey iyi güzelde bu oyunu izlemesi pek sarmıyo ya ben yinede abone oldum.
  • Yeni videom beyler bayanlar:

• iyisin iyi. ama daha iyi oyunlar oynayabilirsin
  • Bi sen eksiktin karşim şimdi tam oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

iyisin iyi. ama daha iyi oyunlar oynayabilirsin

Öneri verirsen iyi olur hocam
  • mw2. yada mw3 yada bo1 multi oynarsan baya takipçin olur.(yada harhangi bir oyunun multisini oyna. böyle single oyunlar pek tutulmuyor)

bu arada subs oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: listof

mw2. yada mw3 yada bo1 multi oynarsan baya takipçin olur.(yada harhangi bir oyunun multisini oyna. böyle single oyunlar pek tutulmuyor)

bu arada subs oldum

Eyvallah hocam o oyunları da almak gerek yakın zamanda haklısın

• Bazen gereksiz konuşuyorsun gibi geldi, sürekli konuşmak önemli elbette ama gereksiz konuşmamak lazım. Bir de cinematic'lerde alttaki kameranı kapatırsan hoş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakai

Bazen gereksiz konuşuyorsun gibi geldi, sürekli konuşmak önemli elbette ama gereksiz konuşmamak lazım. Bir de cinematic'lerde alttaki kameranı kapatırsan hoş olur.

Kamerayı kapatmak yerine sağ üste almayı düşünüyorum hocam altyazılar kapanmasın diye. Konuşma konusunda da toyluğuma verin, henüz ilk zamanlarım
  • quote:

quote:

Bazen gereksiz konuşuyorsun gibi geldi, sürekli konuşmak önemli elbette ama gereksiz konuşmamak lazım. Bir de cinematic'lerde alttaki kameranı kapatırsan hoş olur.

Kamerayı kapatmak yerine sağ üste almayı düşünüyorum hocam altyazılar kapanmasın diye. Konuşma konusunda da toyluğuma verin, henüz ilk zamanlarım

Benim izlediklerim genelde görüntüyü bölmesin diye komple kaldırıyolar orayı sonra tekrar açıyolar. Konuşma konusunda da yine özellikle ara videolarda falan dikkat edersen iyi olur dikkat dağıtıyor çünkü.

• quote:

quote:

quote:

Benim izlediklerim genelde görüntüyü bölmesin diye komple kaldırıyolar orayı sonra tekrar açıyolar. Konuşma konusunda da yine özellikle ara videolarda falan dikkat edersen iyi olur dikkat dağıtıyor çünkü.

Bunu da yazdım hocam, desteğin için çok teşekkür ederim

• Rica ederim. Bol bol başkalarının streamini izlersen bir çok şey öğrenebilirsin zaten. Greenscreen olayına girenler bile var.
  • quote:

Rica ederim. Bol bol başkalarının streamini izlersen bir çok şey öğrenebilirsin zaten. Greenscreen olayına girenler bile var.

Az kaldı arkadaştan çalabilirsem ben de denerim onu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.