Bildirim
oyun kasası topluyorum yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel sistem ancak SSD koymamışsın sanırım yada ben mi göremedim ? Kingston HyperX serisi yada Samsung Pro olabilir. Onun dışında sıvı soğutma tercih edebilirsin. Klavye g105 olabilir 103 yerine, mouse için ise yine logitech g300 olabilir. GX8 Gun Everest markaydı yanlış hatırlamıyorsam. Bütçen ortalama ne kadar ve sadece oyun amaçlı mı kullanacaksın sistemi ? -
hocam kasa aslında facebook ta yeni arkadaş olduğum bir arkadaşıma ait ve arkadaş ssd alma konusunda kararsız arkadaşlarıda gereksiz olduğunu belirtiyor ortalama bütçe tam bir bilgi yok ama 4-5 bin arası sıvı soğutma olayına gelirsek hazır bir hydro serisi kullansa bana i7 serisine mantıklı geliyor ancak arkadaş bu konuya girmeden arkadaşları ssd yi dışlıyor yane sıvı soğutma söylesem dövecekler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X