retro oyunlarla ilgili sokakta yetişmiş birinin dolandırılması zordur orayı geçelim. yenilere gelirsek.. ikinci el sitelerinde keklik avlamaya çıkanları vurur her zaman uyanık geçinenleri...sözde akıllıları. ilan bağırır SAZAN ARIYORUM diye ikisi de dolandırıcı...la 22.500 tl ye oyun konsolu mu olur alsanız ne olacak bunu. bir retrocu bilir der ki..aha bu o hesap bu da şu hesap...ve oyunu oynarsın biter atarsın kenarı hiç bir oyun konsolu 20 000 tl edemez etmemeli asla almaz böyle şeyleri tecrubeniz yoksa şikayet sayfalarını okuyun neler oluyormuş. ama yeni nesilde olay farklı kural şu ASLA KİMSE 19.000 e rahat satacağı şeyi size 18.000 e bırakmaz ürün ne kadar pahalıysa dolandırılma ihtimaliniz o kadar yüksektir pahalı ürün ne kadar ucuzsa dolandırılma olasılığınız yine o kadar yüksektir. SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE LET GO DOLAP VS BU DÜNYADA PARAM GÜVENDE DİYE BİR ŞEY YOKTUR. devir ahir zaman devri dürüst az herkes dolandırıcı herkes hırsız şimdi dolandırıcıyla sarmaş dolaş olur dürüst adamla dalga geçersiniz şimdi. sitelerin sahtesini yapmak kolay güvende mi güvenli mi karıştı let go da ise zaten böyle bir hizmet yok sahte kimlik sahte banka hesabı DOLANDIRICILAR ASLA KENDİ ADLARINI KENDİ RESİMLERİNİ KENDİ HESAPLARINI KULLANMAZLAR...unutun o isimleri resimleri olay sizde... yeni nesil... internet çağı adamıyım der havalı havalı akıllı akıllı gezer ama bir şeyi unutur gerçek hayat başkadır. kafanız monitöre gömülüyken insanların gerçek yüzlerini tanıyamazsınız...sanal dünyadaki insanlar da onun gibi sahtedir fark bu. bazen öyle saf insanlar görüyorum ki işleri zor ve öyle saf dolandırıcılar görüyorum ki çarptıkları paranın zamanı gelince boyunlarına dolanacağından bi haber geziyorlar yok bu gerçek gerçekten böyle bir şey var hep gördüm hallerini sonlarını pahalı ürünü marketten garanti kağıtlı alın eski ürünü de görerek bilenden. kolay gelsin. dh yi de yazmayalım şimdi . çıralı çamın en iyilerini elden düşme arayanların hallerini... görmemiş olun... . https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-sorunlu-alisverisler--f590 dokunmadığınız şey emin olmadığınız şey sizin değildir. bu kadar çetrefile rağmen bu dünya ve türkiye ve özellikle türkiye tarihinin en fahiş en kazık oyun konsolu yine de satış rekoru kırıyor ya bu millet parayı sagdan soldan buluyor ya bağımlılık başa vurmuş ya da hava basmak için arabasını satıyor arabasını diyorum bir kaç sene öncesine araba vardı bunun fiyatına dokananı zevsinler üç kuruşa 50 000 oyunu harddiske doldurmak bundan daha hafif bir soygun yaşasın retro < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 3 Şubat 2023; 19:38:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim