Bildirim
Oyun Konsolu Bluelight
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
15 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hackerlet
Arkadaşlar Haziran ayında bime bluelight oyun konsolu gelmişti 75 tlye şimdi 50 tlye düşmüş buradaki şubeye nasıldır? ne tür oyunlar oynanır? almalı mıyım ? ne tür oyunlar oynanır? oyunlarını nereden indirebilirim bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olacağım:)
arkadaşlar hadi yarın almayı düşünüyorum.. -
Java ve başka uzantılı oyunlari felan oynatiyo diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -İndependence-
yani ne tür oyunlar oynarım oyunlarını nerde bulurum wifi var mı ? -
quote:
quote:
yani ne tür oyunlar oynarım oyunlarını nerde bulurum wifi var mı ?
Tam olarak bilmiyorum bime giderek ogrenebilirsin
quote:
quote:
quote:
Adam da aynısını söyledi hiç bilmiyorum dedi :( -
quote:
quote:
quote:
quote:
Adam da aynısını söyledi hiç bilmiyorum dedi :(
Burda konusu vardı bir arastir istersen ama 100 tl daha koyup 2. El psp al bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
alma bnce arkadaşım -
Snes emu varsa bile alınır bu arada fiyat 45 tl bizim buradaki bimde. Bir önceki dönemden kalan stokları eritiyorlar sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner
Snes emu varsa bile alınır bu arada fiyat 45 tl bizim buradaki bimde. Bir önceki dönemden kalan stokları eritiyorlar sanırım.
bir şey sorcam orada şu asus laptop var mı kaldı mı kaldı ise kaç lira ? -
Laptop kalmadı ya da geri gönderdiler tam olarak bilemiyorum ama mağazada yoktu gördüğümde. En son ipadler uzunca bir süre kaldı a a onlar da gitti. Kalan ürünlere bazen indirim yapıyorlar daha da uygun oluyor
quote:
Laptop kalmadı ya da geri gönderdiler tam olarak bilemiyorum ama mağazada yoktu gördüğümde. En son ipadler uzunca bir süre kaldı a a onlar da gitti. Kalan ürünlere bazen indirim yapıyorlar daha da uygun oluyor
bizim burda 7 oyun konsolu bir de laptop kaldı 645 tlye alıcam eğer bayramdan sonraya kadar satılmaz ise -
Ben konsolu bugun aldım ve geri vermeyi düşünüyorum . Malzeme kalitesi zaten beklemiyordum da bu derecesini de tahmin etmemiştim. Hadi cok sorun değil onu geçtim . Snes oyunları kasıyor arkadaslar dkc ddenedim 5 para etmez frame sorunu takılmalar oluyor. Acıkcası sadece snes oyunları bile bana yeterdi 45 tl neticede ama olmamış berbat olmuş halbuki guzel bir emulasyon yapabilirlerdi. Kısacası kendi adıma ziyan olarak görüyorum gün içerisinde de geri vericem
quote:
Ben konsolu bugun aldım ve geri vermeyi düşünüyorum . Malzeme kalitesi zaten beklemiyordum da bu derecesini de tahmin etmemiştim. Hadi cok sorun değil onu geçtim . Snes oyunları kasıyor arkadaslar dkc ddenedim 5 para etmez frame sorunu takılmalar oluyor. Acıkcası sadece snes oyunları bile bana yeterdi 45 tl neticede ama olmamış berbat olmuş halbuki guzel bir emulasyon yapabilirlerdi. Kısacası kendi adıma ziyan olarak görüyorum gün içerisinde de geri vericem
tamam zaten almıcam teşekkürler yorumun için bayram param kalsın cebimde bilgisayara eklerim :) ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X